diumenge, 16 de novembre del 2008

Pollastre a l'ast

Com ja va sent habitual, i com ja sabeu (aquells que acostumeu a conviure amb estones del meu món), hi ha un ocell que em desperta certa afinitat. Molts són els diumenges, quan un gest ràpid (una trucada per telèfon), suposa l'encàrrec d'un pollastre. És una forma ràpida, pràctica i deliciosa, de tenir un bon dinar a taula, un diumenge qualsevol.
El gimnàs d'ahir va fer de les seves i avui certes molèsties als braços, pit i bessons s'han deixat sentir. Farem repòs i per demà estirem nous per entrenar de nou. Llàstima del sól esplèndid que ens acompanya aquests dies. Tot i que caldrà anar a poc a poc per no pendre mal i fer les coses com cal. Tombat per casa devorant la premsa. Avui no podiem fer seguiment dels compis, per què no tenien competicions. Esperem que Pantani es poso bé del bessó, Trepa fins a última hora de la tarda no sabia si podria entrenar, Ramón s'ha cascat els seus kms amb la bici (aquest no perdona ...), Xavier ha fet 16 kms amb la Gemma (una espècie de test amb vistes de la Mitja de Tgn). Així que, poca cosa més que hi ha crisi, valents !!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això del pollastre a l'ast és molt típic de tu!!!
Queda pendent el soparet al mas, eh!
Petons

Rafa Flores ha dit...

Vale yo també m'apunto, si me deixeu.

Anònim ha dit...

Laiapunto! Ja pots planificar bé el finde, que dissabte tens feina. Si vonvé no dinos, avisa a la tribu, ok? El tema pollastre a l'ast, tú no et ve de nou...

Anònim ha dit...

Rafa! Tú no fà falta ni tarja d'invitació, a més ja saps on és ...