divendres, 18 de setembre del 2009

Finalment aigua de pluja!


Un matí inèdit, tenin present els últims mesos. Baixar les escales i sentir aquelles olors humides de verdor i terra mullada. Quant de temps... Uns 22 l/m2 i alguna que altra raconada del terme uns 30 l/m2 ( les tempestes ho tenen, aquestes coses). Així que ametllers podran hidratar-se després de la seva particular marató un cop ha fet la feina (ja tenim les ametlles al sac). Els "aulivers" gaudiran com si fos la millor beguda isotònica per donar energia al seu fruit. I arbres, arbusts i atmosfera en general, es renten la cara treient-se el pols acumulat els darrers mesos d'estiu. Màxima de 24ºC i mínima de 12ºC, vent sense protagonisme i tonalitats de nuvols per tots els gustos. Retornem amb els entrenaments de "fondon" i comptabilitzem 17,10 kms per terreny mixte, sense desnivells importants. 7 per asfalt i 10 per terra i fer 1h21'5'' en total, a ritme de 4'44''/km amb 150 ppm de mitja i 163 ppm de màxima. Molta comoditat, tot i sentir certa tensió al bessó esquerre en els darrers kms. Hem complit amb la "programació", ja que es tactava de no passar de mitja de les 150 ppm. Avui algú estrena MTB, quina xalera amb el terreny mulladet.

2 comentaris:

Xavvv ha dit...

Ostia txino quina maquina que t'has pillat company . Molt be home ara a fer-l'ha rodar per este terme i els del voltant .
Quina falera per la BTT que hi ha ultimament , a vore quant kedem per fer unes pedalades junts.

Txinot ha dit...

Òstic quina xalera de fang que ha tingut l'estrena de la BTT. 36 km ben aprofitats. Gràcies a Pau que ha apretat tot de tota la bici i m'ha deixat uns pedals!!! Salut i km!!!