dijous, 10 de setembre del 2009

Mirant MTB


Ja hem petat la setmana laboral i encetem el super cap de setmana. Aquesta vegada molta més feina de l'habitual, complicacions a última hora, però tot controlat i encarat per la setmana vinent. Un nou capitol de calor, amb una màxima de 32ºC, seguint la mateixa tònica dels darrers dies. Per la tarda ens hem deixat caure per Tortosa. Pau, Mano i un servidor. Posar ull a MTB's per tenir idea i descartar models. La intenció és comprar-ne una i posar-nos darrera una sortida per pendre part a una duatló de muntanya. Uf! Hi han un munt de models, maneres, colors, components i gustos. Preus per totes les butxaques i a més bicis vistes ... més malts de cap. Haurem de fer la tria i decidir per quina apostem. Montdraker, Cube, Scott, Canyon ... els tècnics han dit la seva i ara queda fer gasto. Avui descans d'activitat física, vam digerir bé l'entrenament d'ahir i no cal desgastar el cos. Avui foto de la Cube. Potser la nova màquina???

3 comentaris:

Xavvv ha dit...

Aixi m'agrada compay diuent que s'ha de provar tot ,no?????.
Et dire com l'hi vaig dir a Pau , no per portar una maquina mega bona correras mes ,ha d'estar be pero no cal passar-s'he,ara be cadascu que faci lo que vulgi.

Albi ha dit...

Quanta raó tens Xavvv! De totes formes posem sentit i no tirem la casa per la finestra. MTB d' al.lumini i uns components per anar sobrat amb relació el meu nivell, sense barbaritats i luxes.

joan ha dit...

FICAT LO SILLIN D CARBONO a la BTT CAMPEON ! VENGA,, VENGA....