diumenge, 8 de maig del 2011

Doblem i doblegats cap a casa!

Deixem la pluja de banda i donem la benvinguda a un sol generós. Màxima de 26ºC i mínima de 12ºC. Tenim una mica de precipitació a l' 1:00h de la matinada amb uns 0,5 ltrs/m2 en total. Una jornada amb un objectiu clar, un cop ens hem passat de Zero's respecte activitat física durant la setmana. El matí dedicat a la natació. 2500 mtrs en total i notant més cansament de l'habitual. La tarda una convocatòria de ciclistes i fer una "Fata" pujant per Ascó i tornant per Camposines. 41,05 kms en 1h 49' a ritme de 22,5 kms/h amb 140 ppm de mitja. La cosa anava més o menys bé fins que Pau el "fiesting" ens ha fotut un palo a la rampa més terrible. Així que per voler treure l'orgull ... gairebé treiem el pistó fora del torax. A partir d'aquest moment doblegat cap al poble presenciant en directe el descens de l'amic Pitoi. Ni amb moto baixo com ell!!! Reparem la setmana com podem. El cos està cansat i fora d'aquell feeling dels darrers entrenaments. 3 dies sense fer res de res i per postres avui doblem. Les fotos pertanyen a la grupetta i la Bianchi aguantant-me com podia.

5 comentaris:

Pau Carranza ha dit...

Bona sortida en bona gent!
S'ha de repetir una altra vegada.

Ferran Rosich ha dit...

Quina enveja que fa no poder esta alli per fer aquestes surtides. Molt bona grupetta, sou tots unes maquines. Cuideus tots.

Albi ha dit...

Bona sortida Pau, si senyor! Ara et toca plegar fruits la setmana vinent per la cicloturista aquesta del dissabte. Estàs fet un tremendo ... gairebé 200 kms avui en dos cops. No està malament!
Ferran! Ves preparant bici que et fitxem quan estiguis pel poble. La grupetta dels Huapacha Combo et rebrant amb els braços oberts.

setball ha dit...

Bona grupetta si senyor!! pero jo lo proximdia compro forfait i us espero dalt que pujar casi que paso....

Anònim ha dit...

Sembleu los del Ebro!