dissabte, 14 de maig del 2011

Trepa: FINISHER a l'Ironcat!

Com diria Xavvv; una més a la "saca". Tornem a matinar i amb ganes. A les 5:30h el peu buscava la rajola del terra. Uns ulls empegats i amb un cansament extra. Hem d'anar a veure a "Alejandro" que aquest avui té ball. Així que fem d'autobus de rigor i carreguem els fanàtics per animar i viure amb ell aquella nova Ironcat. El temps és ideal. Bona temperatura, no tenim vent i la mar està "plato". A les 7:03h tots els triatletes prenen part de la sortida. La pell de gallina és una realitat i creuem dits amb un sospir desitjant sort per tothom. Cada cop més emoció. Enguany és la 4a vegada i any darrera any vaig somiant en poder trobar-me amb aquest gruix. Braçada darrera braçada despren el soroll del picar amb l'aigua durant els 3.800 mtrs. El matí desperta i els 170 esportistes dins un mar ansiós per fer de traçat. Trepa surt de l'aigua. Millor marca personal i directe a buscar la seva Cérvelo. Una trans. correcta i ... 180 kms per davant per aquest terreny plà i amb un veïnat arrosser de tertulians seguint les evolucions dels triatletes. 5h 16'38'' després aparca la bici i es maqueja de dalt a baix per posar-se a córre. 42 kms de run i la feina a la butxaca. El sol apretant amb ganes va xusclant les darreres energies del col.lectiu. Les cares, aquells colors rostits de pell, de la manca d'estilisme a les gambades ... gairebé tothom va tort. Aquí tot suma i aixó és molt llarg. Trepa arriba a Meta: 10h 42' i nova marca d'aquest incombustible de les cafrades. Àlex Estela Carreres, un dels meus ídols, un dels únics, un dels infatigables i el meu amic. Enhorabona mestre!!!

5 comentaris:

setball ha dit...

Grande Alex!!!

Pau Carranza ha dit...

Un altre Ironman a la butxaca...!!

Anònim ha dit...

POLLO
Alejandro???....Invencible, incansable, insaciable, encara no ha acavat i ja pensa en el pròxim, quin coco que té el paio. ENHORABONA MAXOTE!!!

Irontrepa ha dit...

Gràcies per baixar a L'Ampolla per animar-me any rera any. Ahir tot i millorar vaig tenir una petita decepció ja que millorant al nadar i fent el parcial 14 de bici amb 5h10' pensava que baixava de 10h, "sols" havia de fer 3h40' a la marató, però vaig fer perla i vaig acabar amb 4h16' molt cansat. Si no hagués estat pels vostres anims, encara estic ara caminant pel passeig de l'Ampolla!!!
Àlex

robert tarragó ha dit...

felicitats campio!! en distàncies així haver fet aquest temps crec que es digne d'admirar, continua aixi i arriabras a conseguir el que vulguis!
una abraçada crack!