dimarts, 29 de novembre del 2011

Màxima de 8ºC i mínima de 5ºC. La fred va fent-se lloc, després de poder pensar que ja no arribava. Avui un decalatge de 3ºC entre extrems de temperatures. Un paràmetre que sense cap mena de dubte ... marca la tònica del dia. No apareix el sol i la boira alta s'apropia del cel originant un nou capítol de  temporal nòrdic. Per obligació o per decret del fisio ... ens toca descansar. Tenim una nova contractura per la zona del conjunt: gluti-oblic-dorsal. Un gest no massa apte ens deixa malmetuts a l'hora  de transportar un pes elevat. Esperem que el Marc ens recuperi de forma ràpida i sense més transcendència. Quatre "meneos" per la zona i tous de debó mig doblegat. De totes formes ens deixem caure per Ascó i poder comprovar les evolucions dels atletes. Aquest cop tenim a Tonyo de visita i posa al mateix temps, el puntet de calitat de la grupetta. Quina llàstima no compartir gambades amb aquest màquina i la resta  de cracks. Caldrà més paciència Albi! Aquí la foto de la grupetta amb vestimenta hivernal.

2 comentaris:

Àlex ha dit...

Ets un crack que u sapigos merci per les boles jajajajajaa "laboratori de drogues" ajajajajaja ho semblava ehh el teu garatge jajajaja amb la llum que entrava desde fora jajajaja

Albi ha dit...

Ja vas trobar les plomes de la mona? Ah Àlex ... qualsevol dia em veus com et faig classes de tecnologia. Per cert; avui m'heu matat mamons!