dissabte, 25 d’octubre del 2008

Descans, per obligació


Dissabte de relax. La nit anterior la gola ha tornat a fer de les seves, irritació de locos i torne'm a trucar al Dr. Buera. Dia de repòs semiabsolut, estic de guardia i toca fer un tomb per la depu. Tenia concertat amb l'amic Ramón anar amb bici, però millor deixar-ho per un altre dia. També Rafa prohibeix qualsevol tipus de pràctica esportiva, així que de bon matí, a comprar la premsa. Sport Life, el mundo deportivo, les motos del Gran Premi d'Europa i fins i tot Cocodrilo Dundee II, arguments per no caure en un món de l 'avorriment. Deu ni do Albi! Al tard he fet cap al Pavelló per veure al compi de feina Martos. Partit de futbol sala enfront al Gandesa. I d'aquí una estona a sopar a casa Ramón. Si tenim sort, no menjarem cuina mexicana. Sinó ... pobreta gola!!! Algú coneix el personatge de la foto del banyador taronja?, fa molt de temps que no aparèix per enlloc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El del banyador taronja diria que és un tal Jordi Ribes o algo així. És de la quinta del 80 em penso. Fa molt temps que no el veig pel poble. M'han dit que ha voltat o volta per mig món, així que s'haurà perdut o s'haurà volgut perdre...qui sap!!! Ara que deu estar més a prop del que ens pensem...

Anònim ha dit...

Aquest va fer l'últim concert de la gira l'Agost del 2.007. El festival va produir-se a la plaça del Mercat. Va compartir protagonisme amb Horta i un cop va perdre els pantalons... sembla ser que els ha recuperat tots a l'hora. Chaquet et trobem a faltaaaarrrr.