dimarts, 21 d’octubre del 2008

Partidet de tennis

Com gairebé sempre, estic pitjor a les 48h que a les 24h, després d'una mitja o similar. Tinc les cames molt pesades i ho he reafirmat un cop feia desplaçaments per la pista de tennis. Fa temps tenia un partit pendent amb la Rosa Martínez i finalment hem pogut jugar avui. Exercicis de gimnàstica, series d'abdominals i els estiraments recuperadors. Per cert, tenim al "quinto" d'Abel lesionat. Possible trencament del tendó d'Aquil.les (uf, com el Koeman!!!), en un incident domèstic. L'haurem de mimar entre tots que les festes i celebracions no són el mateix sense el "lider" fotent merder, i se'ns fa estrany no veure'l darrera la barra de l'Escala. Recupera't ràpid mamó!

3 comentaris:

laiaipunto ha dit...

Ei, ja he vist q et còpies frases meves, eh! ;=)
Petonets

Anònim ha dit...

Tennis? Ja parlaré amb el teu Mister. Vols dir que tocava jugar amb la pala? Iiiii, Albi, tú no saps el que son les agulletes. Mai pots parar i dubto que hi ha temps per tenir-ne. Una abraçada màquina i enhorabona per la teva 1a mitja de la temp.

Anònim ha dit...

Laia! Ho feia a posta. Comprovar si el fet d'estudiar tant havia degenerat les teves facultats de "tot control". Confirmat!!! Laia encara està al rotllo.