dimarts, 14 d’octubre del 2008

Entrenament d'avui


Després de la jornada del passat diumenge (no vam tenir les millors sensacions de la vida...) i d'un dia de descans (dilluns), avui tocava suar de debò. Carrera contínua de 50' aprox. , el format era de 15' a ritme 4'45''-4'50'' i anar incrementant fins a fer els últims 23' a av 168-170 ppm. L'itinerari, un clàssic, de la depuradora fins al km 6 direcció Bovera i tornar (evidenment costa avall la m... corre!!!). Els totals; 11,73 km, 50'23'', ritme mig 4'17'', fr card mitja 163 ppm i fr card màx. 178 ppm. Aquest era l'últim entreno fort abans de Mollerussa.

4 comentaris:

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Molt bé, nou blocaire!! Com sempre no fàs les coses de qualsevol manera, a lo grande!! si sr. Enhorabona a tú i a tun germà, que si no aixó no sería el mateix...

laiaipunto ha dit...

Albi!!!
Per fi ha arribat el famós bloc!Ja diuen q tot lo bo se fa esperar! ;)
Ara ja tens una feina més, a banda de córrer, de la depu, dels gossos, del mas, ... una altra obligació! Perquè ja veuràs que com t'encantis una mica en actualitzar ja t'apretarem per a q ho facis!
Entre tots el farem moooolt participatiu, ja veuràs!
Tot a punt per diumenge?
Kina feinada m'has donat! m'he hagut de fer un compte blogger i tot per poder-te deixar comentaris!

Laia ha dit...

Per fi!!! Ja el tenim aquí!!! Com bé diu Laia, això és una feina més, i com el vulguis portar al dia et donarà més feina de la que sembla al començament. Però per ser que dius que no domines gaire, Déu n'hi do!!! No hi falta detall, i m'han fet molta gràcia les fotos de la capçalera ;) I el vídeo fent snow és molt bo... encara ric ara... Jejeje!

Anònim ha dit...

Gràcies per el detall de dir la vostra i visitar el blog. Cal remarcar amb negreta, que el disseny i la mà tècnica per dur a terme aquest "invent", és cosa del chino (el mano). Que a l'igual del 1er blog (Club bàsquet Mòra d'Ebre), va ser l'arquitecte de l'obra. Pel que fà a les fotos de la capçelera... eren per fer dos cèntims de les meves arrels d'esportista. Corria amb lastres, pedalava com Contandor (fent el molinet) i el tema piscina, queda tot dit.
A les Laies, ja ho tinc clar que apretareu per portar al dia el blog, però intentarem mostra l'actualitat més riallera possible. A tots gràcies de debó.