dijous, 23 d’octubre del 2008

"GELOCATIL" un bon amic


Feia temps no recordava això d'estar malalt. Ahir ja vam comentar que el cuerpo no estava per històries. I se'ns dubte no va trigar en aparèixer el conjunt dels símptomes d'una afecció vírica. Dolor generalitzat del cos, fins les celles. Mal estar, sensació de fred, mans gelades i poca gana. A la nit la gola no savia si treure-la a passejar i fins i tot vaig dormir amb pijama. Un "chute" de Gelocatil cada 6h i paciència. Segons el metge, aquest procés dura unes 48h i després poc a poc retornarem a la calma. Que deu l'escolto, que si no ... jo no se que fotre. Au pues, festa una altra vegada. Tota la tarda per casa tombat i fent sofing. Rememorar moments del passat i aprofitant el moment, us penjo una foto de l'últim equip senior del Mòra que vaig tenir l'oportunitat d'entrenar. Falten Sisco Segura i Jordi Ribes. Aquest fou l'equip que va assolir l'ascens a la 3a catalana. Un autèntic equipaç tan humànament com esportivament parlant. Veieu que passa, quan un està parat? Ens fotem tontorrons.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mister! Vols dir que no ens trobes a faltar? Ara tot és molt diferent. No tenim disciplina, la penya passa de tot, sempre aparèix un frase dient: ara Albi ens diria això, ara faríem allò altre... I els teus modelets, van crear escola. No t'ho creus? Mira a Guardiola. Et recordo que tenim un macrodinar-berenar-sopar al teu mas. Tingueu en compte Mister.

Anònim ha dit...

Dona records al teu germà i recuperat del constipat. Segur que això del blog, és cosa del chino. Està curradíssim crack!

Anònim ha dit...

Ok valent! Encara no se segur qui ets, però no vaig lluny de donar amb el personatge. Podriem fer la macrofesta aquesta, en temps de l'oliva, així m'ajudeu a plegales i no cal treure les escales per collir-les. És broma, ho parlo amb Flori i us dic alguna cosa. De totes fomes un dia d'aquests faig cap a Mòra a saludar al personal. Records.

Norma Pujol Farré ha dit...

Que et recuperis! Ànims.

Anònim ha dit...

Estàs malaltet? Això és una recalentada d'aquestes chupan roda d'alguna runner a Mollerussa. Albi! Aquí vols enganyar, si no tens ni tarjeta de la seguretat social. Gelocatil! Se'ns dubte, el primer fàrmac que ha trobat a l'armari. Sort de no trobar-se abans el Vaginasel, ja ja ja...

Anònim ha dit...

sort que has trobat un gelocatil y no un CULDINA... jejejeje!!!

Anònim ha dit...

La Couldina va de puta madre para el restreñimiento. ës como un Peta Zeta pero a lo grande. Podeis probarlo y mejor antes de una media maratón. Seguramente Colibri, queda por delante del coche de la organización!!! Saludos.