dimecres, 19 de novembre del 2008

Avui al "fondon"


Dia de sorpreses per territori Asconer. Robert ha tornat apareixer per pistes, i a més, ho ha fet amb la presència de Choi (un clàssic d'aquelles instal.lacions, on últimament ens tenia abandonats). Per una altra banda el Cristian i més tard a tret el cap l'amic Trepa. Cristian amb un trote i les series s'encarregava de treure el pols a la pista i Trepa el mateix, amb unes de 2.000 mtrs. Robert i Choi han fet un rodatge. Jo m'he dedicat a fer un treball de resistència aeròbica. Temps total de 1h 20' 2'' per recorrer uns 16,08 kms a ritme de 4'58''/km de mitja i 151 ppm de fr card mitja i 170 ppm de màxima. Fins al km 8, el ritme ha estat força suau, per damunt de 5'15''/km, a partir d'aquest, hem baixat temps de forma progressiva i els últims 4 kms hem fet un petit canvi per anar a un ritme mig de 4'20''/km. Aprofitant l'entrenament, volia comprovar el ritme mig de 150 ppm, els temps que representaven. Avui feia un mes de la Mitja de Mollerussa i encara avui per avui, cal coneixer el "cuerpo" per evitar sorpreses!




Les fotos d'avui, pertanyen a les transcissions de proves de triatló i duatló. Uns moments expectaculars per al públic (no tant per els corredors), al veure la tasca coordinació-velocitat-habilitat, per fer el canvi de roba i material. Els personatges, son denominació d'origen. Trepa i Pantani. Un ho fa en sec i l'altre en mullat. Gairebé com a la F-1. Per cert, vaig vibrar com un boig veient-los!!!

4 comentaris:

joan ha dit...

en esta foto hi ha algo que no quadre, noi !!! semblo un PRO, collons !!! estic a la t2 i no es veu ni una btt al voltant !!! Una de 2 : o estava a un racó dels boxes o t'has carregat totes les altres bicis amb el photoshop !!!!

joan ha dit...

a) pq collons serveix saber el pas/km que represente av 150 ppm si dp en compe no estas a 150 ni a la linea de sortida ????? per comparar-ho més endavant ????

b) si rodes al mateix ritme de pas per km, un día rodaras a av 15o un altre a 135 i un altre a 163...EL COS ES UN MISTERI i qsv cosa a afecta a les ppm...JA M'HO CONTARAS...

Anònim ha dit...

Tenin en compte que soc maníatic de mena, pel que fà el tema dades i estadísitica; volia saver el ritme de 150 ppm. Aquest és el ritme cardíac o el % que el meu cos treballa amb un mínim de desgast. Potser, dins d'uns mesos, ho tornarém a fer i comprovar dades. Que el cuerpo cada dia és un misteri? I tant, però, hem de partir d'uns "rangos", que després estic "així o aixà", aquesta història és un altre capitol. Els simbols, les fites, dades, magnituts i altres formen part del llenguatge per a ignorants i potser jo encapçalo la llista.

joan ha dit...

massa dades, massa parametres, massa estadistica i massa magnituts....nomès de controlar tot això ja MALgastes un munt d'energia !