dimarts, 18 de novembre del 2008

Començen els cross


Algún día havia de canviar la meteo i avui ha estat el moment. Acostumats a l'esplèndid sol que ens acompanyava aquests darrers dies; avui núvol i una mica de vent. Jornada de descans, després de l'entrenament d'ahir. Muscularment "cap problem", hem aprofitat per fer uns exercicis de cames i algún que altre amb les gomes. Però poca cosa. La setmana passada va celebrar-se a la localitat de Vila-seca el cross que posa en marxa la temporada d'aquest tipus de proves. Personalment una cursa molt atractiva. Superficie tova, sense grans desnivells ( tot i no lliurar-se d'un itinerari trenca-cames), relativament curta en distància (en veterans, encara més, uns 6.500-5.000 mtrs). Molt apta per a un bon treball de cames. Cal tenir força, potència, resistència i fins i tot velocitat. Aquest és el calendari de les pròximes curses, per sí algú s'anima:

- Cross de Valls; 7 de Desembre

- Cross de Cambrils; 14 de Desembre

- Cross d'Ascó; 21 de desembre

Els cracks de les triatlons al seu rotllo. Pantani, segurament, fent Natació. Ñoño, l'he enganxat al pont tornant correns i Trepa s'ha currat una tirada llarga a un bon ritme per mirar de fer bon registre a la Mitja de Tarragona. Si senyor, aupa els del 71 (ufff! ja som categoria Master de +35 = Veterans). La foto és d'un cross, tot i que la velocitat que porten no crec que sigui de categoria popular. Que bèsties!

2 comentaris:

joan ha dit...

collons paio, quasi ja descanses més que jo que ja es dir !!! per cert, vols dir k BEKELE & cia van acudir a vila-seca ??? Kin nivell !!!!

Anònim ha dit...

I tant home, estant passant uns dies per Cambrils. Els de la selecció de Kenya, van fer cap a Port Aventura i diria ... que encara i son!