dilluns, 24 de novembre del 2008

D'aquí un mes ...


Matí típic de la zona del Pais Basc. 4 gotes i sol de sobte. Bufa una mica el vent i 4 gotes més. Ara xaqueta, ara jersei, ara tinc fred, ara anem xopets. Ni que estessim a Port Aventura! Finalment els núvols han pactat amb el cel i han contractat un vent de collons. L'entrenament d'avui ha patit una variació d'última hora. Cansat de la jornada laboral i de quarteraire, hem decidit fer uns 30' de running i els típics exercicis d'estiraments. Heu de pensar que el fet de fer "aulives" i esporgar dalt d'un arbre induiex un treball a la sensibilitat propioceptiva del turmell (ostic, potser m'he passat..). Per aquest motiu cal no forçar la maquinària i arribar fresc a la feina a l'endema. Si no és així ... podeu comprovar que pot passar si el teu gos et veu amb signes de debilitat ( Charly me fa la festa!!!). Finalment carrera continua progressiva de 7,29 kms a mitja de ritme de 4'18''/km. Temps total de 31'22'' amb un frec. card. mitja de 161 ppm i màx. 181 ppm. El vent ha estat el meu company d'entreno i sort de l'Isidre que també participava en la tècnica de distracció per no acabar boig donant voltes a una pista. Per cert, feliçitar a Jordi (fill de l'Isidre i bon element, a més de ser el meu compi els dilluns) per anar convocat a la selecció. S'ho mereix el nano!

4 comentaris:

setball ha dit...

xeic!!! que Mr. Marc Navarro (mite de l'esport local) no ho haguès explicat millor aixó de la rel.lació quarteraire-runner!!!!!

Anònim ha dit...

Home! Mr. Marc Navarro té un doctorat i un Masters en aquesta materia. Per cert setball, ja has comprat Port Aventura? Segur que sí, segur que sí.

Anònim ha dit...

Gràcies! =)
Ja he sapigut comentar .
"Jordi.h"

Anònim ha dit...

Molt bé crack! Ja ho veiem tots que no tens "obstacles" al teu davant.