dijous, 13 de novembre del 2008

Descans per si les mosques


Ojo amb el viu de Jagger! Con s'ho curre per equilibra's amb la vedette del costat. És un crack... Mínim 5 cms de més!!!

Avui hem coincidit en un mateix lloc, 3 antics companys de feina del món de les aigües. Segurament tots tres molt canviats. Un és pare, l' altra és casada i un servidor està idènticament igual que fà 8 anys. Bueno, vale! Amb menys cabells. Un trobar a faltar la ciutat, l' altra té nostàlgia per l' antiga feina i el "menda" ja estic bé així. Conclusió final: Qui no evoluciona té meyns dubtes! Una rialla i fins la propera. Records a tots dos.


Estem una mica carregats. Les series d'ahir han passat factura. Segurament el llarg període de temps de posar el cos en ritmes alts, son els causants d'aquest protocol . Fem estiraments, series d'abdominals i res més. L'amic Pantani, el tenim en procés de recuperació. La lesió del bessó l'obligarà a estar-se quiet uns dies (tot i que no aguantarà massa...), Ñoño, ha passat corrent per davant la depuradora al matí. Feia goig i tot, aquest va treballant per el seu objectiu. Trepa, ostic, quin personatge, ni la dona sabia on parava. Entrena com un dimoni (possiblement tiempazo a l'Ironcat), El Tete, segur que desitjant d'aterrar al poble el finde per agafar la seva bici, tot i que aquest, va fent per territori de l'Anoia. Pollo de gimnàs en gimnàs, en aquests moments el tenim per Tarragona i la Gemma (Ep! al rotllo runners, que aixó és noticia bomba), entrenant com una màquina per a la Mitja de Tarragona. Per fí una noia a la secta. Gemma si ets capaç de acabar-la, tens un sopar a la Pansa (au pues, sol queda encomanar taula, ningú té dubtes que la petita de les Serra és convertirà en la primera dona de Flix en acabar una mitja).

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre és un plaer fer una visita a la gent de Flix i disfrutar d´un bon esmorzar amb amics.Fins la propera!Records d´una montblanquina afincada a Tarragona.

Anònim ha dit...

Colibrinet!Les Serra si fem algo ho fem x algo, així q d'acabar la mitja, l'acabaré, lo q no sé, és com. Espero q en bones sensacions. De moment seguirem entrenant!!!
Petonas al nas!!!
GEMMA

Anònim ha dit...

A la Montblanquina dir-li si per dinar encara tenia gana. Potser no va sopar ahir?
A la Serra; et conec com si t'hagués parit, en concepte del món de l'esport. Per això tinc plenitut de confiança per poder evidenciar un fet evident. "Objectiu complert i de quina manera".

Anònim ha dit...

Colibrí, per fi cap de setmana!!!
Gemma, estarem atents al teu paper! Aviam si venim a veureus a tgn!

Anònim ha dit...

Ets un crack !! el bloc està molt bé, ara aixó de que encara estas igual amb menys pel es molt discutible. Has canviat també que tots tenim una edat.
A partir d'ara ja revisaré el teu bloc quan pugui i espero veuren's a TGN el dia 30. Records d'un Falsetà.

Anònim ha dit...

Laiapunto! Com va la setmana? Ja ho tenim xupat això. Ens veiem per el poble d'aquí un ratet. Records.
Aiguader11! Espero els teus anàlisi i crítiques de les jornades. I espavil que a Tgn hem de volar (sempre i quant bufo el vent, és clar... ja ja ja.

Anònim ha dit...

Potser et farien falta a tú tambe!

Anònim ha dit...

Ho dubto company! "Asvanit" de la vida de portar al costat una fèmina ke em passes 3 pams. T'ho juro noi, i si convé aniria com Bikila.

Anònim ha dit...

però l'IRONCAT no era al maig ? l'han canviat al desembre, o que ? estic desorientat mestre....confirma'm les dates del IRONCAT please ???

Anònim ha dit...

És al maig soci! Però apostem el que vulguis, que caura el tiempazo. No hi han metdologies que valgon per a Trepa.

Anònim ha dit...

mestre, defineix tiempazo i parlarem d'apostes !

Anònim ha dit...

Definició de tiempazo:Tenint en compte la meva inexperiència en viu ( no he competit mai en una prova d'aquest calibre...). Però fent un càlcul tenint les referències de l'edició passada, la cosa podría apostar per el següent:
Nat: 1h 20'
Bici: 5h 30'
Run: 3h 50'
L'any passat va perdre molt de temps en la primera trans, a més nade millor 8tinc en compte, que aquest any el circuit de nat sigui amb els metres que han de ser). El tema bici, espero que porto més kms (l'any passat va arribar justet, faltat de kms) i que acompanyo el temps (la pluja va ser una dificultat de més) i el Run, tot i estar o estirà més fort, les passarà putes i com a molt li donem unes (tinc els meus dubtes de la distància real de la marató). Temps final: 10h i 40' (tiempazo, tenin en compte el nivell d'un esportista amateur, que treballa i mire moltes revistes. A l'igual que tots nosaltres). Fer 10h o algo menys, penso que has de dedicar-li molt i ser principi de màquina. Coincidim o penses que patino?

Anònim ha dit...

home, no n'entenc gaire, me fiaré dels teus pronòstics...