dimarts, 8 de setembre del 2009

Carregats!

Au pues, després d'arrencar motors, solsament queda deixar-se portar i anar cremant etapes de forma diaria. Sortim del llit carregats (28 kms en dos dies), feia molt de temps no dedicavem milles al fons i això es paga. Cames amb sobrecàrregues però pot aguantar-se. Llueix un bon sol, la màxima d'avui, justet 30ºC i les matinades son més fresques. Cal no destapar-se gaire per poder dormir arrupit i amb aquell plaer d'estar perfecte (ni fred ni calor). Ens prenem un dia de descans i donar "oxígen" a les potes. Re de bici, re run i re de natació. Ahir vaig mirar el bàsquet i avui repetim. No ho veig massa clar, ja que "els chicos de oro" els trobo molt rotllo "guay". L' Scariolo engominat fins les celles i la feina és seva per donar amb la clau d'aquest Eurobàsquet. Fins i tot, els anglesos els treuen els colors... Tenim a Ñoño constipadet, Pau mig malmetut de genoll, Xavvv que tornava de còrrer a migdia, Ramonet a la capital, Pollo de creuer, Pantani esclavitzat dins al banc, Pitoi fent fira, Bull amb la mudança per terrioti "Piri" i Trepa patrullant la ciutat. Com podem apreciar, "estats" per a tots els gustos. Avui mostrem un video del super Novak Djokovic. Un cop va guanyar a Stepanek va compartir cops amb McEnroe en un acte totalment imprevist.






7 comentaris:

Aitor ha dit...

ke gran ke es djocovic!
records crak

Albi ha dit...

Per fí crack! Ja ens tenies mig preocupats i tot. Com va tot?

Xavvv ha dit...

Volia passar a voret pero al final anava tant finiquitat que no tenia ganes de romanços.
Mos parlem company!!

Xavvv ha dit...

Colibri com esta el tema Caro?? se sap alguna cosa ja de recorreguts?hora de sortida? qui serem?S'ha de posar algo?
Ostia pareix un interrogatori aixo!

Anònim ha dit...

El serbi es un digne continuador de una raça de tennistes que ademès de ser uns fora de sèrie a la pista, també eren capaços de fer creixer l'espectacle en altres aspectes, i Jhon-Paul McEnroe ere un d'ells ( per a mi, un dels mes grans )
Pitoi

Albi ha dit...

Conec un parell d'artistes que van sortir a un rectangle de tennis vestits de forma molt i molt sexy. T'enrecordes mestre?

setball ha dit...

No ho podré oblidar mai!!! Bueno, ni jo ni el nombrós públic asistent a la incrïble exhibició que ens varen deparar Alona Albinova i Svetlana Pitoiova. Memorable!!!