dilluns, 28 de setembre del 2009

Començem a rodar per Ascó!


Poc a poc el temps va dient la seva. Aquest matí teniem una boira alta que deixava el seu segell de humitat en l'atmosfera. Vidres del cotxe banyats, herba mullada i un sol tímid vigilant la posta en marxa de la nova setmana. Màxima de 26ºC i mínima de 12ºC, sense vents descarats i pràcticament inèdits. Ñoño, ja el teniem pels Perxis fent petar la xerrada i amb un somriure d'orella a orella. La resta de personal, a les seves gàbies laborals, recuperant cames i gaudint de records del cap de setmana. L'amic Trepa, el tenim amb el "tupí" en fase de preparació per la seva nova Ironman del proper diumenge. Una noticia d'última hora per molts dels mortals del seu entorn i sorpresos un cop més. La Cube ja està neta al garatge, esperant properes edicions desequilibrades ... però, molt satisfactories un cop tenim el cap davall la dutxa. A la tarda, carretera cap Ascó i a l'estadi. 1er dia d'entrenament amb els "atletes" i sota la direcció del Sr. Cánovas. Un escalfament de 20' pel Barranc de la Peixera (4,76 kms a ritme mig de 4'13''/km amb 159 ppm de mitja i 181 ppm de màxima en 20' 7''). Circuit d'escales, salts horitzontals, canvis de ritme i abdominals (el tema salts, caldrà millorar-lo ... tinc menys coordinació que Epi i Blas). Exercicis d'estiraments a tota hora i per acabar uns progressius pel camp de gespa a pèl (sense bambes!!!). Sincerament: més cansat que fets uns 8 kms famosos per la carretera de l'ermita. Haurem de canviar el xip i ser bon xiquet. Aquesta nova metodologia és força diferent a la meva, fins ara. Així que ... paciència i "pa lante". La foto d'avui és del passat dissabte a la Plaça Major, un cop finiquitada l'etapa de MTB. Un detall de Jaume Massip per tots nosaltres.

8 comentaris:

Xavvv ha dit...

Albi quins dies es pot anar a Ascò per preguntar horaris , preus i demes?????
Potse vinc per poder rodar a l'hivern i no fer-ho sol com un mussol

Albi ha dit...

L'any passat 6 euros a l'any per fet soci. Si després vols que la preparació la porti un tècnic el pru canvia. De totes formes jo he estat dos anys a la meva bola i també he gaudit les instal.lacions de la mateixa manera i sense discriminacions de cap tipus. Així que Dilluns, dimecres i divendres a partir de les 18h fins les 20:30h i de vegades estirant estirant he sortit de pistes a les 21:30h.

Robert ha dit...

Enguany hi ha canvis importants al Club d'Atletisme d'Ascó, ens ha deixat Ramon, l'Ànima Mater (president, fundador, impulsor i lider absolut) i l'Àngela, el seu braç executiu.
Jo m'he involucrat amb la nova Junta per ajudar a tirar el Club endavant fent les coses lo millor que sabéssim i puguéssim.
Una de les principals tasques de la nova Junta es la captació d'una massa crítica d'atletes que justifiqui la quantitat i qualitat dels entrenadors i l'explotació de les instal·lacions.
Estem encara definint les quotes per enguany, però el que si us puc avançar és que seran mínimes i no suposaran cap barrera d'us de les instal·lacions.
Albi, si em permets abusar de la confiança, utilitzaré este bloc megamediàtic que t'has currat per convidar a tots els atletes del territori a entrenar a les instal·lacions del Club d'Atletisme d'Ascó.
Teniu les portes obertes, tan si utilitzeu els entrenadors com si no.
A veure si mos juntem per allí una bona colleta fent series...
Salut i kms!!
Robert

Anònim ha dit...

Que et semble Jaume,uns fent un veumout al kursaal i uns altres currant a la fàbrica... No hi ha dret!! De totes formes no veig els berberetxos ni els mejillons ni una trista bossa de patates per enlloc... El próxim dia ja miraré d'acabar en valtros per millorar el tema avituallament ja,ja,ja...
Pitoi

Xavvv ha dit...

Robert el dx mirare de passar per alli i parlem de tot lo tema.

Albi ha dit...

El que "convingo" Robert. Fins i tot ... xarrans els entrenaments d'amagatons que fots.
Xavvv, demà ens veiem per Ascó!

Albi ha dit...

Sisco! No teniem ni un duro paio ... Sort que Ramón ens va fiar i encara vam beure alguna cosa que no fos Aquarius calent. La propera: Gambes, olives, patates, sepia, callos, pops, caragols, de tot ... però tú de llarga, ei?

Jaume Masip Llop ha dit...

Ostras xeic! amb aquest vermut igual m'hi apunto jo hi tot!