dissabte, 12 de setembre del 2009

Diada de Catalunya


Deu ni do amb la Diada! De bon matí hem anat de cul d'un lloc a un altre per poder posar les obligacions a l'ordre del dia. Motius laborals i preparatius varis per organitzar una "festeta" que tenim per la nit. També surt el sol, màxima de 30ºC i un vent finet i finet que gairebé no el tenim en compte. No fem res per mantenir el cos dins la seva programació física. Tornem a descansar i caldrà fer alguna coseta extra demà. Al tard hem pujat a "Valletes" amb els compis per fer un sopar. Aquesta vegada ha estat diferent, passem de la carnaca i obrim pas al peixet. Canviem el vi Negre pel blanc. I retornem cap al poble ben entrada la matinada. Avui ha estat jornada de curses. El Xavvv per Falset a la cursa de muntanya i fer curriculum. Trepa als 10 km de Termens i aturar el crono en 39'47''. Un registre força bó i mostrant que aquest sempre està igual. Avui foto del "mite" Michael Jordan emocionat com mai a la vida. Guardonat per entrar al "salon de la Fama" el mateix dia del recordatori de les víctimes del fatídic atemptat americà. I és que ... Air Jordan, sempre m'ha deixat meravellat.

3 comentaris:

Patri ha dit...

el Albi, com estas? jijiji, he passat les fotos a l'ordinador, xo trankil, q no sortiràn d'aki! me penso q tinc fotos x fer-te xantatge x aborrir!jijiji va estar mb, vaig xalar moltissim, xa quan la propera?? ;p

Anònim ha dit...

Patri te les compro!!!! I si en tens de Jorge també!!ja,ja,ja!! Sou incorregibles!!
Pitoi

Albi ha dit...

Uiii! Aquest matí ho hem passat com podiem. Ahir la tornada va ser durilla, sort que encara no havia posat el peu al llit i ja clapava. La propera? Quan vulgueu, però amb llimonades i vichy si us plau!!!