dissabte, 19 de setembre del 2009

Dissabte Laboral?


Possiblement aquest cap de setmana haurà estat més curt de l'habitual. Les tempestes tant desitjades per deixar caure uns litres de precipitació van aprofitar l'estada i originar certes irregularitats. Així que tocar "currar" davant un dia que llueix un bon sol, amb màxima de 25ºC i mínima de 12ºC. No hi ha temps per l'activitat física i aprofitem per fer un descans. Un bon Stop, ja que tenim petites molèsties a la zona de l'abductor dret ( kms d'ahir!!!). Hem seguit a "ratos" la classificació per la final de la Davis, al tennis, i també la de l'Eurobàsquet. Caldrà estar atents i esperar l'evolció de la feina feta avui per mirar d'aprofitar el Diumenge. Mentre's; Jose esperant i seguint amb l'evolució del seu estat víric. I mirant de recuperar-lo el més aviat possible per compartir "milles" i rialles. Avui una foto d'un dels tres cadells de gossets, que encara té Pau per regalar a tot aquell que mostri interés en tenir-ne un. Son una passada!!!

2 comentaris:

Xavvv ha dit...

Tots tenim ganes de tornar a riure amb Jose , aixi que anoms company que cada dia que passa ja falta menys per acavar aquesta cursa que estas fent , segur que en sortiras reforçat .
Colibri n'hi ha molts que els dss curren company per lo menos al mati.Salud i km's company

Albi ha dit...

Tens raó Xavvv, nosaltres solsament fent guardies. Tot i que de vegades entre setmana és una mica aclaparador. D'aquí no ré tenim a José per aquestes carreteres i camins. Salut!!!