dijous, 24 de setembre del 2009

Fabian Cancellara; Campió del món CRI


Per Tarragona de festa, per Barcelona més del mateix i per aquí treballant. Santa Tecla, la Merçé, un bon grapat d'actes, concerts i gresca que posaran el punt i final al període estival de l'any. "Naltros" amb més feina de l'habitual, la pluja ens ha propiciat un enrenou i caldrà subsanar-lo per tenir el cap de setmana controlat. Avui màxima de 30ºC, mínima de 12ºC i una boira sent fidel al curs del riu. A la matinada plujeta de o,5 ltrs/m2 i durant la tarda el sol ha derivat la calor de nou. L'activitat física del dia; un run de 10,30 kms per asfalt i direcció Bovera. Temps total de 46'30'' a ritme de 4'30''/km amb 155 ppm de mitja i 169 ppm de màxima. La tornada a ritme progressiu fent mitja de 4'20''/km per acabar a ritme de 4'15''/km. Hem notat inactivitat del running (tres dies aturats per abductor rebelde), possiblement ens hem trobat més cansats i muscularment també. Un cop acabat el còrrer ... hem provat la MTB. La Cube va quedar-se a fer nones, ahir, després d'un temporal de pluja. Bones sensacions, molt àgil de portar, canvis i frens perfectes i la suspenssió ... amb un recorregut massa tou. Ens posem a les mans de Pau i posa aire per deixar-la "al pelo". Trepa, també ha rodat amb la cicla i coincidim en tots els aspectes. Així que ... preparada per dissabte i posar-nos en mans de Pantani. És obligatori portar crampons, un parell de piolets i una bombona d'oxigen. Avui "Espartacus", Fabian Cancellara, s'ha proclamat campió del món de CRI amb una superioritat aclaparadora. El corredor del Saxo Bank s'ha guardonat com a tot un "profeta en su tierra". La foto determina el lloc on corrien!!!

6 comentaris:

Pau ha dit...

Quines potes que te el cabró. Estava cantat que el titol seria per ell. Avui en dia en este tipo de proves no te rival.

Albi ha dit...

Mira si no te rival... que un bon grapat de gent, ja ni s'han deixat caure. Els espanyolitos es presenten amb Gutierrez i Cobo a 5'45'' i 6'19''. Molt lamentable, pobres nois!!!

Anònim ha dit...

extraterrestre!
contador l'unic ke li faria hombra.. nomes li treuria 1 minut jajajjajajjajaja
i tuuu albi contestem omeeeeee!! jaja una abrasada
Aitor

Albi ha dit...

Peixet de les Borges! Justet he tocat l'aigua a la dutxa. Un cop la travessa pel Meandre 0 "patatero". Estic en procés d'assimilar kms de natació, ja ja ja. Ja tinc una MTB i tot. De moment vaig jugant amb els canvis i la suspenssió. Pedalades poques, molt poques, tot i que el temps no ha estat fidel. Potser diumenge estàs per aquí amb Trepa (Àlex), oi? En funció del que feu encara us acompanyaré una estoneta. Salut maquinilla!!!

Pau ha dit...

Es increible cancellara. Per cert he actualitzat el Bloc!

Albi ha dit...

Ja tocave paio!