dimecres, 23 de setembre del 2009

Guaita què fan ara!!!


El dia prometia a nivell de feina! Tocava "marro", i del gros. Aquell cumul de tasques que van quedant en un racó ... per després, fer-ho tot de bòlid i amb extrema urgència. Coses del "funcionariat" i lluny de tanta dificultat. Tenim sol de bon matí, màxima de 28ºC i mínima de 14ºC. A la tarda, es regira la truita i ens visita la pluja. 9 ltrs/m2 en un "plis plas" i els "aulivers" cridant com a bojos en un esclat d'alegria. Teniem previst posar d'estreno la Cube, però finalment, la precipitació ens canvia els plans. Tornem a les jornades de descans i el psoas el deixem respirar. Fem cap a casa Jose i Noe i ... "mitel" per fí el tenim al seu sofà. L'he trobat pinxo, millor de l'esperat. Fent el seu parer de sempre, amb un pes de Pro on el pas per km pot fer-ho a 3'50''. Molt animat i sobretot distret. Els dos "petardos" no el deixen ni un instant (com han trobat a faltar al papa...) i Noe pendent en tot moment que tots tinguessim el servei d'un Ritz com a mínim. Quin susto ens has fotut "cabró"!!! Avui foto d'aquell sofà tipus Trinca. Com deia aquell president anomenat Josep Tarradellas: Ja soc aquí!!!

4 comentaris:

Aitor ha dit...

La milló foto en mol de temps segur! una abrasada i llegeix la proposta ke te fet al meu blog!! auuu cuidet

Xavvv ha dit...

Si que mos ha fotut un bon susto , pero lo millor de tot es el retrobament de despres , venvingut a casa Ñoño molts anims i paciencia a vore si podem venir a veuret una tarde d'aquestes.

Pau ha dit...

Anims Ñoño. Aviam si et recuperes pronte i anem a fer unes milles amb la Ridley!

Salut!

Albi ha dit...

Tranquils que Ñoño el tindrem a tope una vegada més. Ara toca cumplir amb el remei per subsanar l'ensurt i quan retorni al "ruedo" fotrem una de grossa!!!