diumenge, 20 de setembre del 2009


Habitualment els diumenges sen's enganxen els llançols. Sortim per la nit, xerrameca amb els compis i retirem tard a fer nones. Ahir bon sopar a casa Ramonet amb inmillorable companyia i fer un beure "light"" a l'Escala. Aquest matí calia aparèixer d'hora per la feina i més tard tasques doméstiques que van fent-se grans de tant i tant esperar ... Tenim un cel amb sol, tot i no tenir massa força. Màxima de 25ºC i mínima de 15ºC, al tardet el Cerç s'intensifica i es deixa sentir de nou. Hem fet un run, aquesta vegada 8,11 kms de Carrera Progressiva en 34'52''. El típic o clàssic itinerari de costum. Ritme de 4'18''/km a 167 ppm de mitja i 181 ppm de màxima. No hem anat gens de bé. avui les sensacions no eren per tirar cohets. La pujada encara marcavem les gambades amb comoditat. La tornada amb el vent en contra i veient una fatiga important; hem mantingut ritme com es podia. Bona setmana en general d'entrenaments, malgrat tenir el cap en un altre lloc. També fer esment dels Biker's pro del poble. Jornet i Mario han pres part a una cursa de MTB per Ager, amb un paper destacat malgrat la duresa del circuit. I evidentment els Gasol, Navarro, Llull, Mumbrú, Ricky, Rudy ... que es proclamen campions de l'Eurobàsquet. Han guanyat la final a Serbia ... sense "despentinar-se". Molt i molt a l'abast tenint en compte els cabells de l'Scariolo. Avui foto per Supergasol. Aquest any ho ha guanyat tot!

2 comentaris:

Patri ha dit...

jelou Albi!! q has d pujar esta tard al tennis? ho dic pq Jorge estarà allí q te entreno d 8 i quart a 9 i quart. si pujes porta-li lo planning si te'n recordes! q ara x ara estem motivats, esperem q duro jijiji
merci!! mos veiem pinxo!

Albi ha dit...

Jelou jelou Patri! Ja teniu la programació llesta i Jorge l'ha rebut al seu abast. Ara cal complir-la a "raja tabla" i a reconvertius en veritables màquines!!!