diumenge, 6 de setembre del 2009

Enhorabona als Biker's!

Ahir la nit la vetllada va ser bona i fresca. Després d'un tomb pel Priorat, obrir unes ampolles del seu vi, era el més adient per posar fi a l'excursió. 4 rialles i una frescor del 15. Aquest matí, calia fer moltes coses a l'hora.

Tasques domèstiques i un run llarg a ritme suau. Màxima de 30ºC, Cerç bufant a migdia, tot i que a mitja tarda les temperatures son més saludables. A les 12:50 ens posem a còrrer per fer 14,32 kms per asfalt i direcció Bovera. Temps total d' 1h 8' 32'' a ritme mig de 4'47''/km amb 164 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Primers 30' amb agilitat i còmode. Segons 30' la calor feia de les seves i la cosa anava posant-se madureta. I els últims 10' aprox. ja començaven a disparar-se les alarmes i a nivell de cardio feiem cim. Muscularment cap problema, tot i que el tema aèrobic, caldrà treballar-lo molt i molt més. Es nota, que la distància llarga la tenim oblidada. Cal afegir que als matins no vaig ni amb carburant de F-1 i el vinet del sopar més el Carajillo han fet la resta. Aquest matí teniem als Pau, Xavvv i Aïda per Tivissa a la cursa de MTB "A per la Cabra" de 30 kms. Tots tres han pogut finalitzar la cursa. Una prova guanyada per Juan José Marrasé amb 1h 14' (corredor del Progress, que va adjudicar-se la Copa Tarragona en categoria Elites seguit del compi Jornet l'any 2.008). Pau ha estat el 16è classificat amb 1h 29', Xavvv; ha fet de gregari un bon tros de la cursa i doctrinant a tota una crack com Aïda que finalment ha creuat la linea de Meta. Enhorabona a tots tres. A Pau per fer un tiempazo i mostrant que això va de debò. A Xavvv per ser un gentleman de cap a peus i Aïda per fer dos locures en menys d'una setmana. Uns 140 inscrits i 3 flixancos fotent canya al personal un diumenge a les 9h. Setmana vinent, cursa de muntanya de Falset i 10 kms a Termens. Representació flixanca un cop més amb tota seguretat. Avui mostrem foto d'un desquiciat, acalorat i malmetut servidor a les 14 h. Encara tenim calor!!! També mostrem un video de la Transalpine per gaudir de les meravelloses vistes i a 180 ppm.

m.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots tres per la Cursa!! Pau fantàstic, en dos dies et poses a l'alçada dels millors amateurs,segur!!! Xavi millorant dia a dia, el treball sempre dona fruit i Aïda, increible!! si et deixes una mica (sol una mica) el martini no sé on arribaràs!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Pitoi??? O no me pises que llevo chanclas!!!

joan ha dit...

1. A la foto fas una pinta rara, macho !

2. On dius k vas, a falset o a termens ?

3. No se que has tocat pero has destarotat el bloc, tot el marge esquerre l'has aviat a "los infiernos"....

Albi ha dit...

1 Es ke el raro soc jo Pantani!
2 No puc anar a cap de les dues. A Falset i Termens impossible ... tinc una logísitica per fer de 5 estrelles.
3 Ja ho tinc present, alguna cosa amb el servidor. Demà parlo amb el tècnic i sortim de dubtes.
4 Ves posant dades del tema duatlons d'hivern que Pau demana informació.