dissabte, 12 de setembre del 2009

Ressaca de bon matí!




De vegades sentir aquell mot: "Som esportistes" pot fer trontollar la pròpia consciència. Un parell de dies sense fer res de bó i per a postres una nit farcida de festa i disbauxa desmesurada. Aquest ha estat el resultat dels darrers dos dies, posant punt i a part ... aquesta matinada. Per aquest motiu, el matí ha estat de trompicons i espès de lucidesa mental. Aquell recopilatori de vins blancs dissenyat per Ramonet, juntament amb el ron cremat fabricat per Bull: m'ha deixat fos fos fos. Però, sincerament va valdre la pena. Un bon entrenament mental per aparcar registres, kms i polsacions. La guitarra de Jorge i l'ambient derivat per la "tribu" son els arguments més saludables per conviure tots plegats en un fantàstic i emotiu moment. Jo, per part meva, vaig xalar com un "indio". Així que ens posem en marxa i obrim un dissabte com sempre. Aquest cop anem amb horaris diferents, però tot controlat. Tenim sol i temperatura màxima de 30ºC, la garbinada xiulant i algun que altre tro al tard per la zona del Montsant. A la tarda, convocatoria de ciclistes per fer una pujadeta a la Fatarella per Ascó i baixar per les Modorres. Pau, Ramonet, Chino i el menda. Ramonet va marcant el ritme amb Pau i els brothers xupant roda com a cadellets. Pujada suau i seguint les instruccions del director de l'equip, l'amic Pitoi. Aquest no perd detall i supervisant la pujada mostrava el seu suport incondicional. Totals 31,39 kms en 1h 32' 25'' a ritmet de 20,4 kms/h de mitja i 131 ppm de mitja i 176 ppm de màxima. Bones sensacions, tot i anar amb el seient fluix i pràcticament sense poder seure a partir de Riba-roja. Cal esmentar que la marxa de BTT que feien a Mòra l'ha guanyat Jornet i Mario ha fet 5è. Molt bé als biker's flixancos!!! Aquí posem un parell de fotos. Tota una gentilesa d' un Pitoi gripós. Llàstima Sisco, faltaves tu i la teva Bh per amenitzar l'ascensió!!!

7 comentaris:

PACO MIR ha dit...

Sou el CAMPAGNOLO TEAM!

Albi ha dit...

Vols dir Paco? Jo diria que més aiat som "els acampa Manolo".

Xavvv ha dit...

Molt be companys , aixi m'agrada.Jo quant pujo a la Fata amb bike sempre penso " i lo be que es puja amb el cotxe!!!" com costa passar del km6 al km8 Eeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Tambe felicitar als companys que han fet un molt bon paper per Mora

Pau ha dit...

Quin peloton que navem eh! Semblem pro's hi tot!

Txinot ha dit...

Ostic paios, quines pujadetes!!! He arribat a dalt fet un piltrafilla! Menos mal que despues ere tot baixada! Pau, m'hauràs de col.locar un tercer plat a l'Orbea!!! jejejeje...

Anònim ha dit...

Pues jo he acabat igual que si no hagués fet res!! Sou una mica tous eh?. I aixó que m'anava estirant per fer-vos les fotos!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Sisco! Ja tinc soldat el sillin. Aquest Pau és un fenòmeno. Semblava Jordi Tarrés baixant per les Modorres.