dilluns, 18 d’octubre del 2010

Agulletes de les autèntiques!

Ahir vam xalar tots plegats. Per una banda el "musculman" el treiem del Gim i dels seus itineraris més clàssics. Per una altra, la meva personalment, vam tornar a provar la llarga distància. Feia molt de temps que no passavem dels dominis de les 2 hores donant gambades... Com no podia ser d'una altra manera; aquest matí les "agulletes" trucavem a la porta. És cert que no ens impedeix de seguir el ritme del dia, ja que altres vegades... la cosa ha estat traumàtica del tot! Amb una màxima de 17ºC i una mínima de 8ºC encetem la setmana 42 amb bon sol i un Cerç que talla. Optem per soltar cames, i ho fem amb un run alternat. 7,03 kms per terra en 35'5'' a ritme de 5'/km amb 145 ppm de mitja i 168 ppm de màxima. Un treball dividit en dues parts; la 1a d'escalfament amb Cerç a la contra per fer gairebé 19' a ritme de 5'22''/km amb 137 ppm de mitja. La 2a part en progressió i amb el vent a favor; 16'10'' a ritme de 4'37 ppm amb 154 ppm de mitja. Marxem contents cap a casa ,ja que per uns moments pensavem que anavem sobrats. La raó l'ha posat el vent que ens "impulssava" a tota velocitat i no erem prou conscients. Tambe fer esment dels "compis" del terreny; que van desplaçar-se ahir a Mollerussa, per participar a la Mitja i la Cursa dels 7 kms. El Robert Tarragó: 1h19'34'' (19è), Albert Martínez: 1h24'30'' (51è), Xavvv: 1h42'40'' (347è) i el Joan Roca juntament amb Joan Ramón Mur van pendre part de la de 7 kms amb 32'11'' i 38'17'' respectivament. Avui foto pel crack de Bot, que no para de volar i volar darrera any. Aquest atleta del Ploms que no perd detall per fer cap a Flix i participar a les nostres curses ... treu segons i segons any darrera any, confirmant la seva progressió. Enhorabona a tots nois!

2 comentaris:

Robert Tarragó ha dit...

Hola Albi

moltes gràcies per aquest escrit, la veritat es que els pels se m'han posat de "gallina", jeje. Es molt bonic i aixo dona anims per esforçar-te més cada dia, cosa que per la meva part prometo fer, esforç i perseverància per aconseguir allò que vols fer.
Una molt bona crònica però com ja t'he contestat al meu blog, el que si que mereixeria un apart es poguer trovar-nos i disfrutar d'una sortida conjunta.
això també diu molt de tu, que apart de ser un bon corredor, perque ho ets!ets una gran persona!
gràcies amic!
robert

Albi ha dit...

Tenim la sortideta pendent Robert! Ja movilitzarem a la secta del Sempre Patint i donarem gambades per aquest marc de l'Ebre. Enhorabona i endavant mestre!!!