diumenge, 31 d’octubre del 2010

Castanyada amb inèrcia!

Quin ritme! Aquest cap de setmana llarg (1 dia de més i 1 horeta extra), està donant per a molt. Preparatius, boda i Castanyada. Uns dies amb uns excel.lents moments familiars. Som els anfitrions de la zona i no podem defraudar les obligacions. Així que dediquem la totalitat del temps per "chulejar" del nostre entorn, mostrar les nostres costums i recordar-lis que el nostre Barça és fantàstic. Tot amb una clara referència provocadora per tractar-se de gent resident a Madrid i rodalies. De totes maneres no discutirem cap jugada del CR o del Messi. No entrarem en política, ja que no val la pena ... Solsament rememorar aquests instants amb la finalitat de passar-ho bé. Continuem amb la festa i tornem a trobar-nos entaulats tots plegats. Demà toca carretera i manta. Una jornada perfecta per anar recuperant energia. Posar-nos en dimarts i comprovar que el temps passa i passa afegint dins el disc dur un meravellós esdeveniment. Tenim màxima de 18ºC i mínima de 12ºC, poc vent i de tot una mica en qüestió de sol. El genoll, avui, molt millor! Potser el vinet blanc o el negre. El cava o el xupito ... Però l'articulació malmetuda més suelta i en progressió. Ep! panellets i vi ranci, castanyes i pastetes ... I per aquí sense cremar calories!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ROSICH:
Bueno albi disfruta de estos dies que valen la pena.dona-li la enhorabona al teu mano de part meua,i haver si et recuperes pronte.anims crack

Albi ha dit...

Gràcies maquinon! Els any passen factura i ara, amb una caigudeta de no ré ... gairebé ens trenquem a trossos. Prepara't per la Sant Silvestre. Records noi!!!