diumenge, 24 d’octubre del 2010

Ciclocross a Flix!

La penya està a tope! Aquest grapat de fanàtics dels pedals, no tenen prou amb la: MTB, ni tampoc amb la de ciclisme i menys amb la "cabra". Calia provar, i de fet, feia temps ho remenaven ... adquirir la cicla per Ciclocross. Una bici molt semblant a les de carretera (ciclisme), tot i presentar alguna que altra petita variant. La geometria del quadre varia un pelet. Els frens, son de tipus Cantilever, per evitar els problemes amb el fang. I les rodes, com no podia ser d'una altra manera, son més gruixudes i amples. Tot aquest coktel forma una mena de màquina per fer-la anar per aquell terreny impossible i carregar-la al coll per sortejar els obstacles més indesitjables. Aquest matí, els Pau i Pantani ... ja han fet de les seves. Falta donar forma al circuit, tot i tenir-lo en ment i homologat pels cracks del negoci. Ah, i per si de cas! Aquí teniu la resta:
La temporada catalana de ciclocross ja té tot el calendari definit. La Copa Catalana arrencarà el 7 de novembre a Les Franqueses del Vallès i s´ estendrà quasi un parell de mesos fins Mataró el 2 de gener. Per mig s´ hauran disputat vuit curses tot i que encara no estan definides les dates de dues proves. A més la temporada presenta un parell de novetats en el seu aspecte tècnic. Per un costat s´ haurà de fer pre- inscripció a través de www.ciclisme.cat i el cronometratge serà per xip.

Copa Catalana de ciclocross 2010-11




7 de novembre: Les Franqueses del Vallès

14 de novembre: Sant Joan Despí

21 de novembre: Bellpuig

28 de novembre: Lleida

5 de desembre: Tortosa

6 de desembre: Amposta

19 de desembre: Sant Julià de Vilatorta (Campionat de Catalunya)

2 de gener: Mataró





Màxima de 22ºC i mínima de 8ºC, aquesta vegada nuvolades al matí i sol al migdia. Plujims al tard i de vent ni rastre ... Una continuació de les darreres jornades. Fent bondad i amb repòs esportiu, tot i fer un passeig pel monte curtet i sense forçar massa. La foto: pels ciclocrossmens del poble. Convocatòria històrica per tractar-se de la 1a d'aquesta modalitat.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Cullons!!!sembla que això del ciclocros anava amb serio, la veritat es que ha de ser una xalera de les bones, xo de moment ho deixarem xls kraks dels pedals.
Mentre les tres màquines feien pols xls camins, ÑOÑOMAN i jo ens hem cascat un run-xarrera matutino.
Segons el centre de dades del company, la cosa ha anat exactament així:
Distància: 19,31km.
Temps: 1h47'18"
Ritme mig: 5'33"
Fcmitja: 149 ppm.
Fcmàx: 173 ppm.
Millor Lap: 3'55" (de baixada jejeje).
Calories consumides: 1192 cal.
Per més informació truqueu a ÑOÑOMAN, que té un rellotge que et diu fins el color dels mijons que portaves.
PD: Culebrinet!!!Com està la pota???
Ahir a la fira ehem vaig comprar un HAMMER, quant et vagi b donem una volta.

rosich ha dit...

enhorabona cracks dels pedals,espero que xalesiu molt temps mes.jo de moment com xavi.tambe mai anar a fer un run matutino,baix anar a fer reso del nom dels semprepatint a reus. cursa 10km. baixant marca personal als 43 min 36 seg. albi espero que la pota estigui millor,cuidat

joan ha dit...

lo k NO es cert es k esta sigo la 1era convocatoria de CX ! ni de lluny !!! contrasta-ho amb el teu particular centre de dades k ell i jo ja fa una pila d'anys feiem les mateixes cafrades ! I una pila, vol dir MOOOOOOOOOOOLTS anys.... LO PIONER DEL CX al poble va ser ell, com a mínim de la època moderna... i k jo sapiga !

joan ha dit...

per cert, MOLT BE FERRAN ! ENHORABONA

Irontrepa ha dit...

Noio té raó, corria l'any 88 quan vam arreglar una orbea de mun pare amb tres pinyons i Noio va agafar la Rabasa Derbi verda d'Ambel i les feiem correr per la Bassa.L'any següent vaig còrrer la Copa Catalana amb la Torrot pintada de roig i amb pegatines Colnago, acabant segon del provincial darrera de Joss Florencio, aquella época els jefes senior eren Jordi Vila i Francesc Sala (aquest any el vaig saludar a Flix ja que encara corre la Copa Catalana de Btt)

Anònim ha dit...

Eiii!!! que jo l'any 75 ja pujava i baixava per l'Aubal amb la meua preciosa Esbelta de color taronja amb tres pinyos i cambi Triplex!!! (rodes de carretera,of course...)
Pitoi

Albi ha dit...

Pollo! Està fet un nou culturista Masai i únic. No perdones paio ... kms i kms d'aeròbic per poder fotre patada al lactat. I ojo que el "moble" va posant fil a l'agulla. Un Hammer? Uf! Els de FECSA, no podran entrar ...
Ferran! Enhorabona noi, això no pot parar. Bona marca i espavil que ens veiem per la Sant Silvestre de Tarragona. El genoll millor, tot i anar més lent de l'esperat i desitjat.

Pantani! Tens raó noi. Sempre heu estat els primers en tot. Si no rectifiquem el fet; Trepa ens mate! De totes formes ho deixarem com a pioners del ciclocross de l'era moderna. Amb bicis, clarament especialitzades i coneixements de circuit molt més realistes. Si filem tant prim ... potser els de la RENFE també parlarien que amb aquelles bicis de 20 kgs, on anavem a fer el canvi d'agulles ... També feien ciclocross.