dijous, 21 d’octubre del 2010

Haurem de tenir paciència!

Seguint les instruccions del Sr. Buera i portar-les al peu de la lletra ... Ibuprofeno cada 8h, gel i repós esportiu total. Distenció del lligament lateral intern (esquinç de tota la vida) amb un quadre de fort dolor i una important inestabilitat del genoll. És cert, que un cop, dopats i després del gel ... la cosa pinta millor, però... caldrà paciència i bons aliments. Màxima de 20ºC i mínima de 5ºC, poc vent i sol durant tot el dia. Evitem els embenatges funcionals, de moment, tot i tenir dificultats en alguna que altra maniobra rutinària. No deixem de banda fer la visita a la grupetta. Els comentaris són agraïts i divertits per tot aquest enrenou. I es que ... no ens enganyarem ... caure dins un forat!!! Sense perdre temps, ahir a la tarda les màquines netejaven ell lloc de l'incident. Una mena de galeria soterrada d'obra, que travesa la carretera d'un extrem a un altre, amb la funció d'evacuar les aigües pluvials. Tot i que cal anar en compte, ja que encara no ha quedat totalment visible. La foto de la "pota" en qüestió.

5 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

bones albi,t'envio una mica d'anims desde tarragona i que et milloris aviat.segur que pronte tornes a dona gambades con tu dius.cuidat crack en veiem

Jaume Masip Llop ha dit...

xeic! que et milloros aviat!

Robert tarragó ha dit...

Hola fletxa!
quin genoll noi! espero que et puguis recuperar el mes aviat possible, un petit descans forçat tampoc va malament. anims i que et recuperis molt aviat.
estem en contacte!

Anònim ha dit...

POLLO
Quina de les tres potes es aquesta de la imatge???jejeje, mentre no sigui la del mig, trankil qté solució!
Ja saps, com al seu dia va dir L.E. ara el teu objectiu es entrenar x recuperarte:compex + propiocepció + gym (isomètrics-concèntrics-excèntrics) + crioterapia i en dos dies a donar guerra xl barranc de la peixera.
Millorat pinxet!!!!

Albi ha dit...

Merci a tots, cracks! Això passa per ser cabra boja amb sang calenta i bullida. Seguirem els consells de Pollo i d'aquí no res a tornar amb els masais. Una abraçada socis i records per tots!!!