dilluns, 4 de maig del 2009

Començem amb 1 setmana complerta!


Després d'aquest super cap de setmana, toca reconduir la ment i programar-se de nou per la rutina diaria. Som dilluns i setmana sencera per davant. Més o menys, hem complit amb tot allò que voliem fer. Hem aprofitat el temps al màxim i el millor de tot; satisfer tots els aspectes. Algún que altre ciclista "pro" del poble ens ha deixat el nom de Flix al podium dels Monegros (Bravo per "Jornetti"). 3è a 12" del guanyador i un temps final de 3h 46'. L'incombustible i indomable Mario per allí fotent palos al personal i fent el 53 amb 3h 59' 50". Irontrepa seguint amb la seva preparació particular per la Ironcat de l'Ampolla el 89 amb 4h 8' 52''. I Pau el 372 amb 4h 51' 29". El dècim entre els de 23 tacos i més joves. Evidentment i sense restar importància als llocs finals de tothom; val a dir que el resultat de Pau, és el més significatiu. Per una banda, debutava a la compe. Per un altre cantó, ha patit la pressió d'un "curcó" picant-lo una i altra vegada per no "raja's" i presentar-se amb la seva Specialized darrera de la sortida, d'aquesta prova exigent amb 113 kms. He perdut un sopar, però el pagarem amb molt de gust Pau. Enhorabona crack! El tema d'activitat física d'avui: un running ràpid per asfalt entre la depuradora i creuament de l'ermita. 8,19 kms en un temps total de 33' 8'' a ritme de 4'2"/km amb 164 ppm de mitja i 177 ppm de màxima. La pujada a ritme de 4'13''/km (el Cerç ens ha donat un cop de mà) i 159 ppm i la baixada a 3'51" i 169 ppm. Molt carregat de bessons a l'arrencar a còrrer. Més endavant millor, però amb un peu aixecat per evitar lesió major i no liar-la un cop més. Avui foto pel compi de tennis i bici per rendir homenatge al seu esforç en tots els aspectes.

5 comentaris:

joan ha dit...

Enhorabona a tots els d monegros i molt especialment a PAU k cada dia m deixa més flipat ! Lo dl crack d Jornet ja es d'una algra galàxia...M'alegro tambè per ell pq tambè coneix la cara dura dls monegros !

Colibri ha dit...

Per cert, la foto pertany al dia de la inaguració oficial de la Ridley de Ñoñoamstrong. Allí Pau encara portava massa pes al damunt el quadre. Ara té un chasis com el Beloki en sus mejores tiempos, ja ja ja.

Pau ha dit...

Gracies pels comentaris. Coses aixi et motiven encara mes. Per cert, ja em podries aver demanat una foto de monegros que hagues quedat millor. Apa pues a seguir pedalant i corrent.

Salut!

ñoño ha dit...

Feliciats Pau, ets un mquina, per cert podriem sortir un dia en la de carretera, pero hauira de ser pronte xq en este pas alego no et podre seguir la roda ni baixant. LO dicho, enhorabona i a seguir

Anònim ha dit...

Un cop mes, Pau hem trec el barret, encara que ja saps que hi ha gent que no dubta de tú i després de lo vist ja no deu quedar ningú.... ja,ja,ja!!!
Pitoi Fuentes