dimarts, 5 de maig del 2009

La crisi, la crisi, la crisi ...

No pinten massa bé les coses per aquí al nostre poble. Fa un parell de mesos es deixaven anar rumors per contractar gent a Ercros (la fàbrica) i avui, i de sobte ... sentim que gairebé 133 llocs de treball perillen. Una mena de restructuració de personal, comptabilitzant també; la factoria ubicada dins el sector del polígon de Tarragona. Deu ni do! El més fotut del cas, és l'aprofitament d'aquest ambient de crisi per fer la seva les grans i no tant grans empreses, per fer moure les peçes com volen. Bueno, caldrà estar preparats per respirar pessimisme, un cop més, per carrers de la vila. Avui descans total d'activitat física. Hem aprofitat per fer un tomb per Reus-Tarragona i visitar una exposició de cases de fusta (feia temps ho tenia pel cap). Son molt xules, molt bé en equipament i uns acabats més que notables. Llàstima que com totes les coses d'aquest món el preu decideix el resultat final. Avui foto d'una d'aquestes edificacions de 50 m2. A Valletes quedaria la mar de bé!!!

3 comentaris:

laia s ha dit...

Ens hauràs de fer pagar un lloguer per cada sopar que féssim al mas i ja veuràs! ;-)

Patri ha dit...

sisi, haurà de posar la carta del menú: "llanguana" + tall de corder + copa d vi= 5euros, si se vol repetir d corder ja es negociable, i si allioli este potent d'Albi has d pagar un suplement considerable! jiji i no faigos massa conya Laia q la fonda Mariano tb t'acabarà cobrant!jijiji

Colibri ha dit...

Ep! Encara estem amb la fase d'anar mirant i comparant. Encara queden unes quantes més al Maset d'Isidro. Records i fins la propera.