dilluns, 18 de maig del 2009

Visca l'After Sun!




Bueno, un cop passades les primeres 24 h, el meu careto va recobrant les tonalitats més habituals. Aftern Sun a "chorro" i que faci la seva feina. Encara recordo aquell any a pistes de Boi amb Pantani. Un matí de sol esplèndid per vespres de setmana santa. El compi deixa anar dos pegots de crema per la meva cara i jo, poc hàbil o inútil (aquí tothom pot dir la seva), justet l'escampo. Resultat final: unes nafres al roig viu (allà on no hi va arribar la crema màgica, és clar!), al més pur estil Apache. A l'endemà erem a Granada, i seguidament buscant una farmàcia per poder adquirir la poció miraculosa. A partir d'aquell moment els Gusiluz van perdre el seu encant ... ja tenien un nou competidor!!!


Avui dia de locos per la depuradora. Una cinquantena de persones de l'UAB han fet una visita per les instal.lacions i hem plegat força més tard. Activitat física: O.O com la Cervesa. Fot vent, estic cansat i amb la cara que portem millor no sortir de casa. Hem comentat la jugada amb Trepa, ahir ho feiem amb Pollo. Per part del primer, val a dir que té molta millora, ja que encara comet un bon grapat d'errades en entrenaments. Necessita més hores (gestionarles millor, evidentment) i treballar l'aspecte de la resistència. De totes formes 2a Iron per uns dels majors esportistes de la Comarca (no tinc cap dubte). I pollo? Aquest ens ha fet tancar la boca a tos plegats. Amb els seus ferros al gimnàs, la seva dieta de "Viva mi cuerpo", comprant-se una bici míssil al Novembre (justet ha fet uns 1000 kms i aixó sumant-los a l'ample) i amb els seus runnings de ritmes de caragols. Boom!!! Ironman a la butxaca, llàstima que a les trans. encara necessita temps per pentinar-se, vestir-se al detall i fer ho tot, com aquell que ocupa els primers bancs de missa per Comunions. Després un problema mecànic amb la Cervélo, que ni els mecànics de Minardi tarden tant per solucionar-ho. Conclussió final: Si realment el paio té al cap aquesta disciplina: Fotra guerra nois! Au pues, vaig a posar-me la cremeta i demà més. Avui un parell de físics Ironman 100 % i D.O. que això és molt important!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO'S POST IRON
-MOLÈSTIES: unicament cremades del sol que ja es van apagant+ la tocadura del clatell del neopré.
-DE COCO: motivat i encara eufòric.
-A NIVELL CONDICIONAL: pletòric, muscularment perfecte i cardiovascularment també, suposo que el cansament ja sortirà, de moment a tope, així hoi demostren els entrenaments que he pogut fer post iron:
*DG. 17/5/09 post iron day
MATI (11h) MORA D'EBRO
30' d'static bike + 1000m swim + 20'streching dins l'aigua +
10'jacutzzi
*DLL. 18/5/09
MATI -FLIX TOWN-
50' Run suau xsebes + cap al gym Abd+lumb+20' d'streching
TARDE -FLIX TOWN-
GYM: Circuit de força tren superior+ força compensatòria + 2' rodillo+10'cinta caminant+30' d'streching.
*DT. 19/5/09
MATÍ -BARNA,SANT ESTEVE-
1h swim suau amb alguns canvis de ritme + 40' run en cinta + 20' d'static bike+ adb-lumb+20' d'streching.
DEMÀ DC.20/5/09=DESCANS
DJ.21/5/09 TOCA 1 SESSIÓ XL MATÍ
DV.22/5/09 2 SESSIONETES SUAUS
DS.23/5/09 DESCANS
DG.24/5/09 ES PROBABLE QUE CELEBRI EL MEU 31 ANIVERSARI AL HALF CHALLENBGE DEL MARESME.
JA VOREM.

Albi ha dit...

Això és un home. Si senyor, el millor regal que pots fer-te. Posa't intermitens a la Cervélo que per allí hi haurà molta penya.