dissabte, 23 de maig del 2009

Half Challege del Maresme; esperant 3 flixancos!


Al migdia ja no teniem espera i ens hem posat en contacte amb el sector triatlètic flixanco. Pantani, Pollo i Ñoño, tots tres son a Blanes per pendre part a la triatló en modalitat 1/2 Ironman demà diumenge a partir de les 7:30h. He parlat amb Ñoño i estava amb l'adrenalina a tope. Té ganes de fer el debut i segurament s'ensortirà prou bé. Pollo, amb la seva Iron de la setmana passada al cos, estirà a tope i si no té cap problema respondrà al seu nivell. I Pantani, o plorantani, sempre plora, de ben segur que volarà. Està portant uns bons ritmes d'entrenament. És cert que Zarautz, és on anirà a reventar-ho tot ... però un cop es posa a la feina... pencarà com el primer. Jo amb les meves sortidetes de running. Avui 9,15 kms en 39'15'' a ritme de 4'17''/km amb 163 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Hem anat més còmodes de l'habitual. Aixecant peu al accelerador millorem en agonia, un exercici bàsic per no acabar malmetuts dia darrera dia. Molta calor per aquestes terres, i de moment, i això és noticia ... no tenim mosca negra! Avui foto de la Trifesta de l'any passat. Quin goig, Pantani, Pollo, Ñoño, Xavvv, Enric ... triatletes de debó!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara ho has dit!! Triatletes de debó i al costat los payasos aquells que surten als rodeos de bous americans!! Semblem los de "la banda de l'empastre" que venien als toros años ha!! (parlo per mi,eh?)
Pitoi.

Albi ha dit...

Au va home. t'has begut l'enteniment Sisco. Un personatge multiesport. Molta experiència al món del futbol. Dels pocs d'aquella generació que recordo amb aquella tècnica i galopades per la banda amb un Venancio d'entrenador o un Parra boig com una cabra. Un personatge amb molt de tennis, capaç de posar entre les cordes i la raqueta a un mite del tennis de Flix i com molt saps: tot un campió com Carranza. Unbon grapat de partits disputats per diferents indrets de Catalunya i gairebé sempre jugant davant de gent de moltíssima qualitat. Per si no hi ha prou. Treballador a torns, pare de dos fills i amb dona. Un educador esportiu l'alçada dels millors de l'estat. I si penses que estic enamorat de tú: et diré que estàs equivocat. I per si dubtes més amic Pitoi: Amb una lastra més que arrossegar fruit del millor i pitjor que va passar-te a la vida. Qualsevol dels que lleguim el blog, encara ho fariem al costat d'una muleta. I aquest cop no seria cap barca amic. Sense cap dubte un sensei per tots nosaltres. Visca la banda de l'empastre!!!

Anònim ha dit...

Collons!! si ho sé no dic rés!!!
Pitoi

Anònim ha dit...

interviewing asserting felaalrl occupational scribegroup explorer tools enterprising empty input purity
masimundus semikonecolori