dimarts, 19 de maig del 2009

Pinten bastos per aquí al poble!


Tant sols fa uns dies Ercros va aparèixer per titulars de diaris amb unes previsions d'acomiadaments revolucionaris originats (així ens ho pinten!) per la crisi. Ahir al tard, un més que s'apunta a la moda, Inquide. Una factoria ubicada a l'interior de la primera amb un personal format per 34 llocs de treball i menors de 40 anys, diu que tanca portes. Ambient de pesimisme per un poble abatit, que veu com decreixem un cop més. Caldrà esperar per veure evolucions i si us plau; desitjem que bones o minimitzades respecte aquest enrenou tant i tant potent.

Després de 6 dies sense fer-ho, avui tocava run. Els 8,01 kms en 33'57'' a ritme mig de 4'14'' amb 165 ppm de mitja i 179 ppm de màxima. El circuit de gairebé sempre; on la pujada hem anat a 4'24'' amb 158 ppm de mitja i la baixada a 4' 4'' amb 172 ppm. Sensacions; no massa bones. De fet dolentetes, molt cansat, sense fuel i amb poc ritme. El primer km ja notava que no era la millor tarda. Però tornant i lluitant amb l'amic Cerç, hem patit el que no està escrit. Possiblement i escoltant a Pollo, avui tocava anar més suau, però ... Avui foto del guanyador per segon cop de l' Ironcat; el Vasc Andoni Ibarbia, triatleta i tripare.

1 comentari:

joan ha dit...

company: pinten bastos ARREU !!! i on encara no hagin arribat es únicament per una qüestió de temps ! Venen temps foscos !