dimecres, 20 de maig del 2009

Setmana de visites


Portem uns dies d'allò més semblant a fer de guia turistic. Per aquestes dades, va sent habitual visitar la depuradora col.legis, associacions, universitaris i fins i tot grups de jubilats de la UAB. El més curiós de tot plegat és anar explicant el funcionament de la planta mitjançant un aparell amb micròfon i altaveus. Sincerament, tinc la sensació de fer el ridícul, però tot sigui remei per poder sentir el meu rotllo aquests cracks de les visites.

Avui i per un problema de logística, finalment no he pogut sortir a trotar. Tot ho havia deixat per última hora i finalment un canvi de plans per obligació ens obliga a romandre aturats. El sector triatlètic del poble està de la següent manera: Trepa ja l'he vist còrrer de nou, Pollo pletòric com un toro, Ñoño va fent el seu treball i Pantani; suant sang amb les sèries. Gusiluz? Millor, tot i que cada cop tinc més colors al front. Per fí entenc la indumentària de Pantani per l'Ampolla!!! La foto d'avui, el superguiatecnològic envoltat d'alumnes de l'UAB (tot i edat dels integrans, són universitaris).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
ÒSTIA!ESTÀS FET UN KRAK! AQUESTS DE LA UAB SEMBLE QUE T'ESCOLTIN I TOT.
VOLS DIR QUE NO ELS ESTAVES ENSENYANT ELS TEUS BAILOTEOS DE DISSSOSSSIACIÓ DE CADERA?, A MI LA FOTO HEM RECORDE AQUELLA NIT DE CARNAVAL ON ET MARCAVES UNS DANCIN'S AL MIG DE LA PISTA DE L'SPRINGFLIX ENVOLTAT DELS/LES TEUS/TEUES INCONDICIONALS.

Albi ha dit...

Ostic Pollo! I això que vaig deixar-me aquells moviments del MIchael Jackson. Ara entens, el pq. de les molèsties de l'abductor, oi?