dilluns, 11 de maig del 2009

Més motius per fer cap a l'Ampolla!

De vegades la vida és una mena de caixa de sorpreses. Un moment, un instant o una iniciativa poden fer tremolar el teu cor. Aquesta vegada, ha estat l'amic Pollo; el Xavier Sabaté (pels formals i gent de casa seva), qui ha originat aquest enrenou ... i ens obsequiarà amb la seva participació a l' Ironcat d'aquest proper dissabte. Així m'ho ha manifestat pel telèfon i així, m'ho ha confirmat per segon cop, fa uns minuts. Fa molts anys, quan vaig conèixer a Pantani i Trepa, vaig caure en un oceà d'admiració. Jo portava molts anys amb el bàsquet, fanàtic de l' esport en general, però comprovar aquell esperit pels entrenaments i objectius d'aquest parell, va deixar-me "extasiat". Com era possible que aquest duo, lluny d'una disciplina col.lectiva (esport d'equip), puguessin treure ànsies i passió per pencar i superar-se diariament? Jo que tenia mil i una batalles per motivar un grup de 12 jugadors, xafant-li's el clatell una i altra vegada. Actualment i amb el treball dels anys, ja porten un bon grapat de kms i kms en diferentes disciplines (MTB, Bici, Mitjes, Maratons, Curses de Muntanya, triatlons i altres). A poc a poc ens han cautivat i han arrossegat a Ñoño (preparant-se per una Ironman i a l'estranger), Ramon (aquest amb el tema bici, gaudint d'un gran nivell de ciclista) i un servidor (de moment corrent, però qui sap?). I si això és poc ... Pollo el dissabte amb un dorsal al bíceps per disputar la prova més dura. Si senyor, amb un parell d' ous!!! Ell metòdic de mena, el rei del llibre i catedràtic de la metodologia d'entrenament. Potser no és moment més òptim però segur que hi som i serem per empenye'l per convertir-lo en un nou Finisher. Sincerament, estic content, per ell i per nosaltres. Penso que té més possibilitats d'acabar-ho que no fer-ho. Però lluny de perdre el respecte a la prova ho deixarem com a tasca difícil. Dissabte a les 7:00h a la platja de l'Ampolla: Trepa i Pollo (llàstima de Pantani i Ñoño). Lluny d'enganyar a algú: Poques coses poden fer-me tant feliç!
Entrenament d'avui un running amb Trepa, però aquest cop suau. Asfalt per la carretera de Riba-roja al Camping i tornar fins embarcador. Totals 12,02 kms en un temps de 55'47'' a ritme de 4'38''/km amb 148 ppm de mitja i màxima de 161 ppm. A l'anada ritme de 4'47'' amb 145 ppm de mitja i la tornada 4'29'' amb 152 ppm. Certes molèsties als bessons, unes sobrecàrregues lleus, tot i anar perdent força a mig trote. La foto, el compi de batalles, on avui, i això és notícia, hem posat coneixement!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mamón! Estàs més gros tú, que Àlex!!! És possible?

Albi ha dit...

Home! Trepa està en plan compe. Jo fregant els 62 kgs, pensa que el color negre pot arribar a "aprimar". Per cert i tú quan peses? És per tenir idea de qui ets!!!

joan ha dit...

"De la trifesta a L ' IRONMAN" es un bon títol per un llibre sobre la matèria ! ;)

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Molt bé, fenómenos !! Així, així, valtros seguiu deixant en evidència a la resta de mortals que portem tota la vid pensant-mos que feiem esport.. Si d'aquí dos messos hem veieu amb una panxa com d'aquí a demà i sentat a una terrassa de bar en la taula plena de kintos vuits i un peta a la mà, penseu que serà per culpa vostra!!
Sou la reòstia (en bicicleta, es clar ).

ÑOÑO ha dit...

tranqui sisco que yo no perdo el nord, i conec el lado bueno de la vida, avisam quan vaigos de quintos que tb vinc

Albi ha dit...

Ostic Sisco! Avui has fotut un etapon del 15. Segur que has patit calor i tot. Ja ho saps que un 85% del dialecte que compartim, sempre estem de "cachondeo". Ens fotem d'aquell, l'altre i de nosaltres, però deixam dir-te un secret amb majúscules: Sempre has estat un referent. Algú a tenir en compte per un, l'altre i per mí. Un moment de dubte i trucada a Pitoi. Com a mínim m'enten i com a màxim és el meu SENSEI.

Anònim ha dit...

Si,si... sensei estiriem millor!! ja,ja, es broma!!!
Pitoi