dissabte, 16 de maig del 2009

IRONCAT AMPOLLA 2.009


Quina son de bon matí. A les 6:15 h sortiem del poble Ñoño, Pau i un servidor. Trepa i Pollo, ens esperaven a l'Ampolla per disputar una nova edició de l'Ironcat. El primer, per segon cop i Xavier debut d'urgència. Bona claror amb un sol que ens donava el bon dia i una mar "plato" total. Justet arribar havien sortit aquests 182 valents donant les primeres braçades davant l'expectació desplegada. Pantani i Xavvv, aquests puntuals com els britànics, ja eren presents per donar suport al parell de flixancos. Pollo surt de l'aigua, més tard Trepa amb una distància d'uns 9 minuts aproximadament. Trans., equipament de bici i cap las 180 kms per carreteres i carrers de les contrades de l'Ampolla. Ñoño i Pantani, han fet un simulacre de la Nat i s'han cascat una bona estona nadant per aquelles aigües (setmana vinent al Maresme per fer un 1/2 Iron). Esmortzar i trampejar el negoci veient les evolucions dels cracks. Aquest cop Trepa avança a Pollo i entra amb uns 20' de diferencia. Toca el Run i també passar calor. Aquesta vegada tots dos treient tot allò que el cos no trobar per enlloc. Trote Horribili's made in Pingüí, però calia progressar per assolir el guardó de ser un nou FINISHER. Trepa amb 10h 54' 59'' i Xavier amb 11h 9' (temps totalment referencials). Family Trepa al complert i fins i tot el seu pare. Labaila, Chino, Emma, Noelia, Marc, Marçel formavem part d'un equip de suporters a l'alçada dels dos TRI-Flixmens que avui han protagonitzat uns moments plens de patiment i màgia. Enhorabona a tots dos, i si us plau; fins la pròpera!!! Les fotos dels dos protagonistes del dia. Treball fotogràfic del mano i d'un servidor les de bon matí.

3 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Bones , nomes puc dir XAPO , XAPO pels dos FINISHERS Flixancos.Avui he pogut disfrutar d'una de les curses mes dures del mon , un Ironman.
Nomes el simple fet de situas a la linia de sortida d'una cursa aixi ja mereix un respecte i finiquital en menys de 11 h com TREPA i amb 11 h i poc com POLLO per mi es tota una victoria i crec que per ells tambe .

ENHORABONA companys jo nomes vull dir que quant siga gran vull ser com vosaltres.

Anònim ha dit...

No vulguis ser com nosaltres, això de l'Ironman és dur, molt dur i a més a més et tornaràs raro, raro, raro.
Irontrepa

Anònim ha dit...

POLLO
Merci Xavvv!Et recomano l'experiència, les sensacions son uniques abans, durant i després de la cursa.
Amb les curses que porten les teves cames, ja toca un ironman, animat i al toro!!!
Salut i km