diumenge, 13 de setembre del 2009

Quina por amb la Serena!

Matí tranquil, ben dormits i una temperatura més que agradable. Màxima de 29ºC, una "plujeta" gairebé insignificant i fins i tot un mini concert de trons. Últim dia de piscines, la canalla a dormir pronte i demà classes en marxa. Com aquell petard final que anuncia l'acabament de l'acte ... potser val a dir: que la fí de l'estiu està sent un present. Avui és jornada de Tv. La cartelera de l'esport era atractiva i ens hem xupat: La F-1, La vuelta, trossets del partit de tennis del Rafa i fins i tot el reportatge de l'altra cara del món de l'esport. Aquest cop protagonitzat per la Serena Williams amenaçant a la jutge de linea, després d'una decisió reglamentaria. La pobra jutge, ha estat advertida de mort per la Serena de forma agressiva verbalment, davant la incredulitat dels aficionats presents a la pista. I tenint en compte les imatges, la cosa és per tenir pànic de veritat. El toro de la Williams en un estat d'empipamenta com aquest ... és per pensar-ho. Us imagineu, tenir una dona per casa com aquesta? Pobret de mi!!! Activitat de la jornada: Un run ràpid a ritme de cursa del creuament de la depuradora fins al de l'ermita i tornar a baixar fins fer 7 kms. 7,05 kms en un temps de 28'22'' a ritme de 4'2''/km amb 169 ppm de mitja i 182 ppm de màxima. Els parcials: 4'20'', 3'54'', 4'7'', 4', 4'23'', 3'48'' i 3'47''. La pujada a ritme de 4'8'' amb 164 ppm de mitja. Un km de retorn a la calma i uns estiraments per posar fi a l'entrenament. Bones sensacions en general, ja que la idea era fer els 4 kms de pujada a ritme ràpid i hem allargat el negoci amb 3 kms de baixada de més. De totes maneres, falta resistència per poder mantenir ritmes alts més distància. Avui video d' una lamentable Williams.
"I Didn't Say I Would Kill You! Are You Serious?!"

2 comentaris:

joan ha dit...

T'HE PILLAT BANDIDO ! No val a fer el km d retorn a la calma a l'últim km abans d'arribar a la depu, allí on pique al sortir de la boca bovera...HOMEEEEEEEEEEEE k així no surten els mítics 8,05 km ??? SI VOLS fer un km de retorn el fas dp d'arribar "a caseta" però no abans home k se t veu lo plumero de l'alcohol a la sang d tant soparet i tanta festa !!!

Albi ha dit...

Ostic quin Gargamel que estàs fet! Que no veus que encara podiem pujar el pistó? A més, avui tenim Garbinada i no molesta tant ... Però si noi, si, les festetes passen el seu rebut com els bancs les comisions. Ja veig que per allà baix heu xalat. Que tal l'Orbea? El dinar bó? Per aquí t'esperem per fer una sortida amb la bici. Has vist la careta del chino pujant a la Fata???