dissabte, 21 d’agost del 2010

Cursa d'Ascó!

L'Agost va mostrant-se en forma. És cert que per Festes va fer un kit-kat. Un descens de temperatures i fins i tot frescor un cop amagava el sol. Tornem a trencar les màximes dels 30ºC i ho fem amb una de 34ºC i una mínima de 19ºC. Poc vent i un sol de justicia i picant. El rellotge biològic ens treu del llit pronte i aprofitem per tancar un parell de coses que calien fer. Posem en marxa l'autobus i començem a buscar els cracks, per fer cap a la veina població d'Ascó. Pau amb la seva màquina de fotos, el Pau benjamí opta per còrrer i pactem fer-ho junts. Trepa surt del poble per arribar "escalfat" (aquest està en una altra lliga). Salutacions a tots els coneguts del Club d'Atletisme i esperant trobar-nos per Setembre tots plegats de nou. Aquella Rambla sembla Marroc. Els premis en metàl.lic són importants i  no deixen de ser un dolç meravellós per aquests atletes. L'altra cara, l'amic Pau Carranza i el menda. Lluitant sota un sol de justicia i amb la finalitat de portar al "jove" al ritme més ràpid possible. De totes formes, he arribat tou amb ganes. 4.800 mtrs de circuit urbá en 21'23'' a ritme mig d'uns 4'28''/km amb 177 ppm de mitja i 186 ppm de màxima. No estem per tirar cohets ... però ens tornem a posar un pitrall i això conta! Trepa, encara "rasca" un premi i atura el crono en la seva millor marca personal del circuit. La tarda de relax i "bronzium" per piscines. 100 mtrs per soltar cames tocades i llestos. La foto, és del millor fotògraf esportiu de les nostres comarques. El Pau ens registra en aquest instant on la pedrera i la "vellesa" (d'anys, és clar!), comparteixen gambades per la població veina.

7 comentaris:

Xavvv ha dit...

Molt be Cracks!! aixi m'agrada!!jo he marxat amb el cap devall de l'ala,

Albi ha dit...

Que dius home! Tú no marxes mai amb el cap davall de l'ala. Si de cas ...amb la xiqueta ràpid cap al vermouth que l'Encarna et reclama! Records Xavvv!!!

Irontrepa ha dit...

Als que us agraden les dades us diré que l'any passat vaig fer 19'01" a 4'/km, aquest any 18'19" a 3'51"/km i a 178pm de mitja i una màxima de 188pm. Dormint 5 horetes i fent la cursa gairebé amb dejuni (una barreta i un trago d'aquarius).
Per cert la foto de Pau de la cursa la trobo super estetica, veterania i juventud al mateix ritme. Sembla que estessiu a la mili anant a ritme de legionario.
Alex Estela

Anònim ha dit...

POLLO
Foto aspectacular!!!un futbolista i un principi de culturista, jejeje!!.
Enhorabona kraks!!
Pd: Alejandrooo!!! no facis més kafrades de les teues que ja no tinc més llibres per tira.

Pau Carranza ha dit...

Molt bona cursa de festa major d'Ascó... com ja has dit a un ritme prou fort que encara en carrera no hagués arribat pro finalment tot i el mal de cames de les últimes 2 pujades ha estat fantàstic, moltes gràcies Albi!

Que dir de Pau fotògraf i company d'entrenaments... encara no hem vist les fotos pro estic segur que ahir també en vas fer de les teves, ja parlarem!

Alex ... senzillament és un molt bon exemple a seguir, poques paraules a dir ...

Xavi Sabaté que ara le vist per aquí comentant veritablement la persona que realment hem va ficar la "chispa", moltes gràcies!

Moltíssimes gràcies a tots els que hem doneu forces a tirar endavant!

Albi ha dit...

Semblem bons i tot paios ... el que fa una bona foto! Principi de culturista ... amb un plat de cargols per sopar el dia abans de la cursa ... vols dir Pollo? Trepa; està fet un megacrack. Cada any més finet i millor. Encara veurem com derrumba a Benito per alguna cursa de Pollos (son les curses dels pobles a les Festes Majors). Deu ni do Pau, la jornada d'avui ... estic fet misto, noi!

Anònim ha dit...

POLLO
Nois això fa molt de goig!!quant la majoria del personal té el xip de que ja s’han acabat les festes, ja s’ha acabat l’estiu i una depre de cullons. Nosaltres persistim i continuem foten-li canya al pistó com si rés hagués passat….una cursa per aquí, una cursa per allà, uns inscrits a la Ràpita (ehhh!!!Xavvv!!), uns altres a la clàsica de Mollerussssssa…això és un no parar, i d’això es tracta, de parar sempre i som a temps, ja ho farem quant ens toqui.
PD:Pau! les teves sensacions hem son molt familiars, son les mateixes que jo vaig experimentar el seu dia, quant vaig apropar-me a una grupetta de fanàtics de l’esport com són els de la quinta del 71 (Albi, Alex,Ramonet, Joan…) després va apareixer Pau, Xavv, Camil, Robert,Franc, Pitoi i Mario sempre per allí, ……Noi, l’unic que et puc dir es que els disfrutis i en treguis suc (que ja ho estàs fent), valen molt la pena, som uns privilegiats de formar part de la grupetta!!!
QUE CONTINUI LA XALERA!!!