dimarts, 31 d’agost del 2010

Quin ritme!

Estavem massa ben acostumats! Dies de desconexió total, on cada dia teniem una o altra activitat per fer anar el cos. Quin grapat d'hores per piscines prenen el sol a la rajola amb Gemma-Pollo-Pau. Per Valletes respirant aromes rústiques amanides per temps de l'ametlla.  I simplement ...: perdent el temps en qualssevol història, sense mesura ni importància. Ahir retornavem, avui jornada laboral extensa  i a més ... sense temps ni ganes per fer res de bó. Ens marquem un Zero, després d'un bon grapat de dies reactivant l'organisme sense pausa. Solsament queda el consol: "un bon descans, és un bon entreno". Tenim màxima de 28ºC i mínima de 15ºC, bufant el Cerç i aquesta vegada amb més intensitat. Sort que encara ens retransmeten un partit de bàsquet i ens posem davant el "calaixó" per no perdre detall. Esperem millorar el negoci i anar buscant racons per soltar cames. I es que "la cabra ... tira al monte". La foto pel espectador més puntual del US OPEN. També posem l'anunci de Vodafone i convivim una estoneta amb els essers més ràpids del planeta. Qui no voldria ser velocista?


2 comentaris:

joan ha dit...

AVUI he fet contenta a la Gallium !! li he dit k dss mos treuras d passeig per carreteres tranquilites....demà igual li unflo les rodes i tot...

Albi ha dit...

Bona senyal home! Jo les vaig unflar la setmana passada per fer una Bovera amb el chino. Ja he parlat amb els amics de Cancellara per això del motoret aquest camuflat!