dimecres, 25 d’agost del 2010

Equip Mano's en accció!

Quines calorades! De bon matí, o a primeres hores, la cosa ja prometia. El mano m'ha tret literalment del llit. La proposta era fer una sortida amb bici fins Bovera. I aquest cop, no hi havia lloc per l'escapatòria. Així que ens posem el "traje" i com a bons gregaris i mano a mano (mai més ben dit), ens posem a fer kms en format de pedals. Anem "ligeros" sense perdre temps i fent feina. Total de 33,48 kms en 1h14'24'' a ritme de 27 km/h de mitja amb 140 ppm de mitja i 176 ppm de màxima. La tornada i entrant al terme, la xafogor era impressionant. 30ºC i a les 12:00h. Tenim una màxima de 36ºC i una mínima de 22ºC, poc vent i sol per donar i vendre. Passem per piscines i ens comptabilitzem uns 500 mtrs amb més finalitat de soltar cames que una altra cosa. Al tard, ens posem al davant la Tv. Tenim el Gamper i l'emoció per la resposta del públic culer al Ronaldinho ha estat evident. La foto de la jornada, parlar per sí sola.

5 comentaris:

Pau ha dit...

Ec, això de pujar en lo panda fins a Bovera vestits de ironmans per fer-se una foto no val eh!

Albi ha dit...

Eih mamó! Avui hem pujat en bici i no t'enganyo. Costa de creure però ... veritat Pau. He de portar la Bianchi al consultori que el metge la de posatr al puesto.

Txinot ha dit...

Que cabronet Pau! jajaja! De veritat que ha tret la Bianchi del garatge! No sé com l'he convençut! Bona sortideta dels manos!

Albi ha dit...

Petit! És un mamó ... Tota la vida porta fent-me de papabike i no es creu que aixeco volada. Ja ja ja!!!

Anònim ha dit...

Aneu a la Vuelta? Records Machin's!
J.S. o Retro.