dijous, 12 d’agost del 2010

Ja les tenim aquí; les Festes!

Aquesta tarda, l'amic Pitoi, ja ens ha preparat un primer acte per recobrar caliu festiu. Una exhibició de paddel formada per 4 jugadors experimentats del territori ebrenc. A més, i de forma molt encertada, tenin l'oportunitat de fer un "reto" qualssevol flixanco disposat a disfrutar davant d'aquests jugadors. Com no podia ser d'una manera ... no hem defraudat a ningú i mostrant un bon nivell de tots els participants en general. Tenim màxima de 31ºC i mínima de 20ºC, cel teranyinós i poc decidit amb vent feble i pujant la intensitat al tard. Una jornada laboral extensa ens obliga a adaptar horaris. 1.200 mtrs de natació amb complements i treballant espatlles i braços. Anem mig doblegats i notant fatiga. Tot i que aquest cop els ritmes han estat més ràpids.  La mostra de l'activitat i històrica pel Club Tennis ... no s'ha fet esperar!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que hagueu xalat, Finalistes i Campions del Circuit Gran Slam Terres de l'Ebre ens han fet un tast de com es juga "pàdel del bueno" !!!
Pitoi

Anònim ha dit...

Ah!! ja diràs algo de demà...
Pitoi

Albi ha dit...

Llàstima que vaig haver de fer un servei tipus RACC, en busca i capturade Trepa i vaig perdrem un bon gruix de l'event. De totes formes i veient l'estona que vaig ser ... la cosa va estar tot un èxit i tot un fet històric pel poble. Enhorabona Sisco!!!