dimecres, 4 d’agost del 2010

Run amb cracks!

Tenim a l'entorn de compis fent maletes per carregar-les dins els seus vehicles i donar el contacte per traslladar-se lluny de la rutina laboral. Amb ansies de nens per fer vacançes, sense espera i sense mirar pels retrovisors el que van deixant enrera. És cert que l'actualitat de l'època ens obliga a admetre que som uns privilegiats aquells que tenim feina. Però també és cert, que aquells que estan de vacançes i no fa falta treballar ... encara ho son més! De totes formes no ens queixem i desitjem a tots els Holidaysmens uns bons dies i salut per disfrutar-les. Tenim màxima de 30ºC i mínima de 17ºC, un sol radiant durant el dia i poc vent durant la tarda. Una trucada al Robert i convocatòria per a les 20h fer un run. També tenim el "pro" de Franc (una veritable maquinilla) que ja escalfava com un atleta. 12 kms de circuit constant amb uns trams de trencacames i exigents amb la totalitat de terra (menys 150 mtrs). 1h 2'10'' a ritme de 5'11''/km de mitja i 158 ppm de mitja i 187 ppm de màxima. Bon entrenament amb bona companyia. No recordava la sensacional sensació de compartir kilòmetres amb aquest parell ... Ens trobem prou bé, recuperant ritmes i agilitat, malgrat portar aquests 6 kgs més. La foto pels compis de run:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstica jornada de run amb un entorn excels, tant en la vesant espaial com en la humana.

Un entrenament molt ben parit. Que ens acompanyi la salut, que és el benestar l'únic bé capaç d' ésser bescanviat per perllongada felicitat, alhora que ens allunya de quimeres.
La vida és moviment i en aquest és fonamenta la seva essència.
Franc

Robert ha dit...

entre la hernia i el naixement de la tercera filla, portava massa temps sense entrenar, i ahir quan vai quedar en valtros al matí ja vai estar ilusionat tot lo dia, que sencilla pot ser la felicitat a vegades...
salut companys de fatigues!!!
robert

Albi ha dit...

Quanta Poesia i Sentiment en aquestes paraules sentides!!! Sempre és un plaer fer allò que t'agrada envoltat de xerrameques agradables i tendres. Ho vam tocar tot nois!!! Salut i fins aviat cracks!!!