diumenge, 5 de juny del 2011


Estàvem mal acostumats ... potser massa! Finalment l'amic Xavi (Pollo) no ha pogut finalitzar la triatló de Salou. Ha estat capaç d'aturar el crono en un registre brillant en el sector de natació. Fer la Trans. i posar-se al damunt la Ditec, amb la intenció, de pedalar i pedalar per carreteres del Priorat. Però els problemes mecànics o les avaries indesitjades han fet acte de presència. Una punxada a la roda, un altra i un altra i sense suar com aquell qui diu i peu a terra per posar fi a l'aventura d'aquest Diumenge. Aquells capítols anteriors on els cracks dels compis van culminar amb etiqueta de FINISHER les respectives Ironman. Van sortint-se malgrat un bon grapat de problemes i a cop de patiment. Però no estàvem acostumats a conviure amb una de les realitats més impotents que pot trobar-se l'esportista d'aquest gremi. No ha estat una mala digestió, cop de calor, problema muscular o una caiguda ... Problema mecànic!!! Un entrebanc que sense pensar-hi també jugava. Pollo! Busca el calendari i marca la propera ... la Ditec espera i "naltros" també.
Màxima de 25ºC i mínima d'11ºC. Un dia amb l'agenda saturada d'un lloc a un altre sense descans. De bon matí fem cap al Riu de la Cana per pendre part a una activitat del Voluntariat de Sebes dins una campanya de la Fundación Biodiversidad per regenerar i sanejar aquest indret. Justet deixar l'aixada, ràpid cap Ascó i participar a la Cursa Popular organitzada pel Club d'atletisme. 1,82 kms de recorregut fins pujar dalt del poble i tornar avall amb uns esbufecs fora de lloc. Content per posar-nos un dorsal de nou i comprovar que la canalla, la tenim preparada. 6'53'' a ritme mig de 3'46''/km amb 175 ppm de mitja i 187 ppm de màxima. Encara un temps per dedicar uns cops de tennis i tancar la setmana. Recull de fotos amb els veterans del Club    (jo també inclós!) i els guanyadors de la Cursa. 

2 comentaris:

Pau Carranza ha dit...

Ànims Xavi ara a oblidar-ho i preparar el proper.
Una abraçada des de Lleida!

Anònim ha dit...

MERCI KRAKS!!!al disgust li vaig dedicar el mínim temps indispensable, siempre possitivo!!! i es que aquests dies també aporten moltes coses, de tot s'apren. Dia 18 cap a Balaguer A TOPE!!!!