divendres, 13 de març del 2009

8 dies més i Primavera!

Tot i que encara no podem cantar victòria, val a dir: que s'està notant l'apropament del bon temps. Màxima de 25ºC i mínima de 5ºC, els ametllers en forma i la calça curta ja comença a fer-se un lloc com a complement del running. Ahir vam veure en diferit el Campionat d'Espanya per clubs de "campo a través" amb la companyia dels Estela-Ripoll. Trepa flipava, el menda al-lucinava i Cristina ... sense comentaris. Carrerón d'antologia, com aquells de les èpoques dels germans Castro, Prieto i algún italià més, que ens feien treure el son els diumenges al matí a la TV2. Així que com aquell xiquet que després de veure una pel.lícula d'indios vol ser un Apache ... farém camp a través. Lloc: Circuit de Cross de la Peixera d'Ascó, 16,41 kms en 1h 11' 31'' a ritme mig de 4'21''/km amb 155 ppm de mitja i 164 ppm de màxima. Temperatura ideal, gens de vent i sol com un musol. Els bessons segueixen amb càrregues musculars i haurem d'anar en compte. Les sensacions bones, tot i començar a avorrir-me i menjar-me la bola a partir de l'hora. Bon entrenament i kms al magatzem del treball. La imatge per als fenòmenos dels 100 mtrs llisos, un moment bestial!!!

4 comentaris:

joan ha dit...

t'he pillat poeta !!! en diferit MOLT millor que "indiferit" je,je,je...

Anònim ha dit...

Molt bé Pompeu Fabra! Així m'agrade, per això estan els compis de mil batalles. Per cert, avui un sol de tarda d'Almadrava (està ben escrit?).

Anònim ha dit...

Ja ho saps que vam guanyar el 1er partit de la temp.? Demà a Sant Pere i Sant Pau i en quadre. Si us avorriu veniu tú i el chino. Tú de mister-jugador i el chino barra lluire.

Anònim ha dit...

Retro, ja estic al dia. Emilio m'ho va explicar. També tinc constancia del tema de Francesc i alguna coseta més. El chino i jo ho tenim molt complicat. Per una banda, chinot no crec que aguante's gaire al damunt una pista de bàsquet. Ho té tant i tant aparcat... ara que potser ens sorprendia amb algún triplillo. I jo, millor quedar-me a casa o a les grades veient com ho feu. Una retirada és una retirada en general.