dimarts, 12 de maig del 2009

4 dies per l'Ironcat!

Dia fantàstic en quan al clima. Un sol de luxe, poc vent i una temperatura més que agradable. Avui descansem, ho farem per impossibilitat de fer-ho quan tocava i a més: tinc alguna que altra sobrecàrrega a les cames. Ho sento per Pau, que haviem quedat per fer una sortida amb les Bianchi's, però: ... el primer és el primer. Malgrat tot, anirà bé el fet d'estar aturadet un dia. Hem petat la xerrada amb Pitoi, aquest s'ha cascat una bona volta amb la bici i cada cop el tenim més acoplat al darrere d'un manillar. Trepa amb el seu repòs obligat (no convé fer el ninot, que dissabte toca ball a la plaça) i Pollo (suposem que no fa res d'anormal i incorrecte). Ja començo a respirar l'ambient pels carrers de l'Ampollla amb els compis fotent canya a tots dos.
Aquest matí, un cop he entrat a la planta: primer daltabaix al niu de les cigonyes. Un dels pollets ha caigut del niu i tràgicament ha perdut l'opció de viure. Collons, quina llàstima. Això de no tenir unes normatives per passar les ISO de seguretat els nius..., han originat una mala passada. Per altra banda, l'actualitat del poble l'encapçala la reunió d'aquesta nit d' Ercros amb els seus treballadors.
Avui la foto per la family de la depuradora, pareu compte que hi ha molta alçada!!!


3 comentaris:

Au de mal averany ha dit...

Em sap greu, però ja et vaig avisar que haurien
«paracaigudistes»

Anònim ha dit...

POLLO
Noi, hem sap greu lo del pollet. Amb el poc temps que ha estat amb nosaltres, ha tingut molt bona qualitat de vida, segur que pensava: com a la depu cap lloc.
POLLO'S TRAINNING
Bueno, com ja sabeu estic a dos setmanes del HALF CHALLENGE DEL MARESME, i com a últim tram de preparació xaquest,he decidit fer L'IRONCAT, ....?????, crec que saerà un bon entrenament de cara al HALF,...?????.
PD: DIES PREVIS A L'IRONCAT PLENS DE DUBTES, DUBTES I MÉS DUBTES, I AIXÒ ES EL QUE HEM MOTIVA.

Xavvv. ha dit...

Que vagui be POLLO i TREPA per l'Ampolla , suposo que ens veurem per alli .Pollo a vore quines conclusions traus per al Half i Trepa a vore si pots aconseguir rebaixar el temps de l'any passat , que suposo que es la seva motivació.
Jo de gran vull ser com vosaltres.

Salut i Km's per tothom