dimecres, 6 de maig del 2009

Barça! A la Final de Champions.



Feia temps que no sentia aquelles emocions d'entrega per un equip de futbol. Els últims anys, amb pressupostos fora d'òrbitra i amb uns mínims de responsabilitat per la gran majoria de jugadors, havien conduit el meu fanatisme a un camí perdut. Ha estat una classificació "in extremis", una victòria amb direcció Roma per disputar tota una Final de la Champions. El veritable culpable de l'esdeveniment ha estat el Pep. Un home de la casa, que amb una nòmina, lluny dels mediàtics, ha estat capaç de reconduir un equip a bon port. Per fí el món del futbol (en aquest cas, el Barça) s'ha guanyat la meva admiració. Ho hem vist a l'Escala i com podeu imaginar ... ha estat l'hòstia!!! Entrenament d'avui 10,32 kms en 45'48'' a ritme de 4'26''/km amb 158 ppm de mitja i 170 ppm de màxima. Itinerari de la depuradora al Mas de Forcades per asfalt i tornar a baixar per acabar baix al riu. Pujada a ritme de 4'36''/km amb 153 ppm i baixada a ritme de 4'16''/km amb 163 ppm. Avui hem decidit anar més suau per si Guardiola ens reclama per saltar al camp. Fotos d'una mena de sentadilles o flexions de cames que piquen un ou, després d'acabar el run del dia.

4 comentaris:

Txinot ha dit...

Òstic paio, sembles Ussain Bolt després del pistoletaso de sortida!!! jejejeje!!!
Les cigonyes deuen pensar: este tio està loco!!!

joan ha dit...

fas cara de kagar-T potes avall...

Laia ha dit...

Albi!!! Acabo de veure el vídeo de l'Agència Catalana de Notícies sobre la reintroducció de les cigonyes!!! Que bé que parles amb un micro davant, t'ho podries plantejar seriosament això de la TV!! ;)

Colibri ha dit...

Ussain Bolt i loco? Ke no has vist que una de les cigonyes ja es mou com jo? Tots els moviments aquells de dislocació de cadera i altres els domina a la perfecció la paia.
Pantani, la cara és un poema! Tens raó.
Ostic Laia, quan puguis me'l passes no hi ha manera de troba'l i encara no l'he vist. Ja saps el que toque ... un micro al proper sopar. Jo ja posaré les ametlles garrapinyades. Ja ja ja.