diumenge, 24 de maig del 2009

Un Diumenge carregat de noticies!


Avui teniem un bon gruix dels compis pel Maresme. No anavem a recollir fruita precisament, tot i potser en algún que altre avituallament, han fet fira. Ñoño, Pantani i Pollo; prenien part del Half Del Maresme de triatló (disciplina de 1/2 Ironman). Aquesta vegada, no ens hem desplaçat per veure les seves evolucions durant la cursa a diferència del passat dissabte per l'Ampolla. He parlat amb tots tres i el resultat final és més que notable. Pantani a patit el gran problem comentat per altres triatletes experts com Mayoral i companyia. Massa gent per aglutinar una prove amb tant personal. Un 503, és la posició final, a la natació no ha trobat la soltura d'altres vegades. Amb la Cervélo, literalment, ha volat, amb una mitja de gairebé 37 km/h i el run; segurament, finiquitat per la velocitat de vertigen amb la bici ... a sobreviscut i ha parat el crono en un temps total de 5h 8'55''. Ñoño, debutava al gremi i per aquest motiu Champeau, Finisher i el que façi falta. El 948 amb un temps total de 5h42'58''. Penseu que amb tot el respecte del món, el seu fill nadava millor que ell al mes de Juliol. I Pollo? Aquest dona la sensació que encara està escalfant. El 262 i fent la mitja marató de run a 4'39''/km per si pensavem que ja no tenia res a les cames. Temps total de 4h 54'22''. Tot això amb 1.466 triatletes acabant la prova. Au pues, "al loro que no estamos tan mal"; ni molt menys animalots. Que us sembla? El nen de la cantera del Barri i autodidacta en tot, tot i tot. L'altre, la bestia del futbol en camps de terra (sort d'això, si jugues ara... el multarien per des-fer els camps) i remer dels d'abans. I la rubia, la imatge de Corporacion Dermoestètica al servei de la venada que pot passar en qualsevol moment pel seu cap. Sense cap mena de dubte, estem parlant de 3 triatletes flixancos de 6 estrelles. Enhorabona nois!!!

L'altre trio, estavem pel poble amb els playofs per pujar a 1a divisió; ja ja ja. Pau, Pitoi i el menda hem fet una etapa a Berrús amb bici. Total de 34,95 kms a ritme de 24,4 kms/h en un temps d' 1h 26' 2'' amb 133 ppm de mitja i 176 ppm de màxima. Anada a 22,5 km/h amb 134 ppm i la tornada a 26,5 km/h amb 131 ppm. La pujada és exigent, tot i pujar-la a bon ritme. La tornada, més de cada dia, ja tornava fos de pedalades i Pau i Pitoi semblavem un parell d'Holandesos fotent desarrollo de locos i jo fent de Columbià "sin chicha ni limonà". Ràpidament run de 5 kms per terreny d'asfalt i no pla del tot. Pau ha estat el meu compi de batalla. Temps total de 21'14'' a ritme de 4'14''/km amb 165 ppm de mitja i 177 ppm de màxima. No anavem amb tot, però lleugers. Calia malmetre al mamó de Pau. Últimament ens finiquite a tots a cop de rinyó damunt la bici i avui hem aprofitat. Per fí, l'hi hem vist els colors. D'aquí no gaire: ... i temps al temps, corrent ens farà la ratlla nois!. Val a dir que a mitja tarda ens hem escapat a veure unes previes del Campionat de Catalunya d'atletisme de categoria Cadet a la localitat d'Ascó. I saveu, qui estava? La foto ho diu tot!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bravo triathletes. Sei un esempio per l'intero gruppo di tifosi che si godono solo il tempo libero della nostra vita.

Pau ha dit...

Quines ganes tenies fe fotrem un palo corrent avui eh! Suau diu! Al creuar el pont ia anavem a 4' 10"!

Salut!

Anònim ha dit...

Kins craks ke hi ha per aquí!! se veu kel kloro no es tant dolent (pel cós) lo ke també es veu es ke si ke ho es pel cap!!!
I ki es este Miquelangelo Bruneleschi??
Pitoi