divendres, 10 de juliol del 2009

Bon dia "agulletes"!


Com ja vam avançar ahir un cop acabat el partit del tennis ... (vaig acabar tou). Avui ens hem aixecat amb unes sobrecàrregues per qualsevol indret del meu cos. Trapeci, llarg menor, llarg major, esternocleidomastoideo, glutis majors, tibial anteriors, etc... Sense cap mena de dubte, ha fet ressó, un canvi d'exercici en plé rendiment. Per aquest motiu i veient el "panorama", farem festa.

Hem gaudit d'una temperatura agradable amb un sol esplèndid i una garbinada que ens senyala cap on bufa. Sembla ser que la setmana vinent tornar la calor i caldrà estar preparats.

La resta del dia; liats amb la feina i pendents del Tour. Aquesta tarda arribaven a terres Andorranes. On un aplicat Contador ha mostrat el seu punt per sí algú dubtava d'ell. El sector triatlètic del poble en estat d'ebullició, els tenim per Alemanya. Ja han pres contacte amb el traçat de bici i segurament ja han fet fira a la superexposició del Triatló. De moment estant "xalant" i de ben segur que les ganes de posar-se el neopré i llançar-se a l'aigua son totals. Avui foto de tots aquells que farem força per Diumenge i dels dos que la necessitaran.

2 comentaris:

Xavvv. ha dit...

N´hi ha un que no es veu pero esta darrera irontrepa que segur que tambe fara força dema , eeeee que si Pau???

Albi ha dit...

Ostic Xavvv, bona vista paio! Com va tot? Jo ja estic neguitós per veure com anirà per Roth!!! Salut company.