dilluns, 20 de juliol del 2009

Setmana de la Trifesta


Feina rai per fotre un bot i posar-nos drets un cop refregavem ulls adormits. Cansament aglutinat del finde i galvana a flor de pell per aixecar-nos del llit més còmode del món. Ufff... dilluns i les 6:50h!!! Sort de la fresqueta matinera, on un sol intens guanyava terreny a un matí amb cert vent. Màxima de 30ºC i mínima de 20ºC. Tot un respir per calorades on l'aire va agafant força a mitja tarda. Al tard, curset de natació. Aquest cop, Trepa i jo, tot sols. La gent ha fet perla (motius de feina, mandra o por a la rasca a l'hora de sortir de l'aigua?). Exercicis de tècnica, mobilitat de peus i fins i tot ... avui hem provat d'anar d'esquena. Bueno, tot i no portar retrovisor, la cosa ha estat prou bé. Poc a poc anem empassant-nos menys aigua, tot un signe de lleugera millora. Cansament generalitzat i un fred de collons al sortir de la piscina.

Avui Pau ha rebut el quadre CANYON per la futura bici. Feia temps que tenia mono de cicla nova i després de molts i molts mals de cap ... va triar aquesta opció. Una bona base per montar la nova màquina. Particularment molt bonic, semblançes diverses a l'SCOTT de Trepa i a un bon preu. També Pollo, ha invertit en un quadre. Aquest per un DITEC, una eina per complerta el seu Metodologium d'entrenaments de Bike. Foto del quadre Canyon de Pau, amb rodes Campagnolo Eurus i grup Record. Falta manillar i canviar potència ... el resultat impressionant!

9 comentaris:

joan ha dit...

i Q-rings diria jo a ull !!!!

Pau ha dit...

Bona vista Joan. Provarem aixo dels Q's.

joan ha dit...

t'haurien d'anar b per estos genolls tan cascats !

Pau ha dit...

Aviam, aviam...

Ara ja començen a estar bastant be els genolls, donarem gracies a Josep Mª, per omplirme les cames de "banderilles"!

Xavvv. ha dit...

Cullons quines maquines que es compre la penya, molt be aixi m'agrada ara a fer vondat i a curar estos genolls i despres a tornar a fotre guerra per estos termes Pau .

Colibri avui he fet campana la jornada laboral s'ha allargat una mica i no he pogut venir , dema espero poder venir.

ñoño ha dit...

Podriem fotre un sortideta a modo de cicloturista amb dinar inclos..

Anònim ha dit...

POLLO
Com que "modo cicloturista", aveure si perdrem el ritme de cop!això no pot ser, i per dinar un gel i marchando!!hawaii esta aquí!!

Albi ha dit...

Pollo, tranquil que Ñoño amb el bocatta de Truita amb xoriço que s'ha fotut avui ... pot pujar el Mont Ventoux a ritme de Contador. I es que no el pots deixar sol... o menys a les meves mans!

Txinot ha dit...

ôstic Pau quina màquina! Ara toque disfrutar-la amb km!!!!