dijous, 30 de juliol del 2009

Demà 24h de Tennis!


Avui ja teniem a Sisco (Pitoi) de bòlid amb papers, preparatius i trucades telefòniques. Fins i tot; ha fotut campana al curset de natació. Demà, a partir de les 18h encetem una nova edició de tot un clàssic. Sembla ser, que fins i tot les piscines, estiran obertes fins les 00:00h. Tot un plaer, gaudint d'una nit d'estiu i fotre's a l'aigua després d'un partidet de tennis. De totes formes, el banyet no consistirà en la pràctica de tot allò que l'Aitor ens ha intentat ensenyar. Avui més tècnica i tècnica. Progressius i remades. 1,2 km i trinxat una vegada més. 8 de 9 dies nedant i lent amb ganes. Sort que Pantani, m'ha recolzat moralment parlant amb ell, aquest matí. L'hi comentava el fet, que tenia la sensació que cada dia anava pitjor... Dia darrera dia vaig fos i a mida que s'allarga el curset la piscina és més llarga. Conclusió final: No recuperem d'un dia per l'altre. La manca de costum i la inexperiència del negoci ho diuen tot! Per combatre el sacrifici i l'esforç a l'aigua res millor que un bon sopar i fer un passeig per blogs veins i interessants. Avui El blog de l'Eva_ya'm m'ha posat nostàlgic amb el seu recull fotogràfic i escrit de les festes de Sant Jaume al barri. Recordo el berenar a peus de les pistes del tennis (bossa amb bocata i la Pepsi), al costat de la bolera, veient titelles, payasos, música, petards i tot allò per trencar l'avorriment de la canalla. L'oncle amb la "carretilla" ple de nens pels carrers de la colònia. I l'envelat de les grans "gales" on les jotes aragoneses trencaven el silenci dels jardins del Casino, amb el Sr. Cases de porter dins la caseta vermella d'entrades. Uff! Com passa el temps... Segur que els Pantani i companyia muntavem una triatló dins el seu programa de festes patrocinat per Miró Trepat (saps qui eren enciclopèdia humana?).
Avui foto de relax, un cop es feia el fí de festa dels cursets. Ah, També tindrem Diploma!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ek ek! no et queixis tan home que ja comences a nedar com un senyor! aquestes series de 400 te las faras petar com si no ho volguesis!
dema últim dia i encara em fara llastima no pujar cada dia per aquella piscina!am aixo no vull dir que no vingui! ja quedarem per nedar corre, bici i el que fasi falta!
bueno m'en vai a durmir!
MAÑANA MAS! dew

Myster NAT: Aitor

Anònim ha dit...

Ostic Albi!! el teu blog trenca fronteres!! Aitor: vigila que aixó enganxa...
Pitoi.

Albi ha dit...

Tot un luxe, que prengui paraula aquest sensei de l'aigua Sisco!!!

Anna ha dit...

Miró-Trepat: mitica empresa familiar d'origen barceloní i que s'originà a la ombra d'una altra empresa amb lligam a Flix (es van encarregar de la construcció del primer salt d'aigua i de la fábrica) com ere "La Canadiense" allà pels finals del segle XIX.
Ah!! per cert...saps que els Miró-Trepat (el pare,Joan i els seus dos fills Josep Mª, que va ser president del club i Laureà)varen ser els "mecenes" del RCD Espanyol i els hi van regalar el seu primer camp de futbol cap al'any 1904?
Per cert l'Espanyol va guanyar per 2-0 al primer equip que va haver a Barcelona,el Català i l'àrbitre del partit era....
Hans Gamper !!!!!
Pitoi. (perdó per la extensió)

Albi ha dit...

Ostic paio! Ja has recobrat la teva memòria. Començava a estar preocupat ... però veient la resposta, tot queda clarificat. Si et descuides ten vas a l'era medieval. L'enciclopedia humana, un cop més, ens mostra la seva habilitat per desgloçar l'enigma. Molt bé Sisco i això de l'apunt de l'Espanyol... deu ni do crack!!!

Anònim ha dit...

Enlaçant en l'actualitat albi, ja que tot just avui es tanca el cercle i l'Espanyol torna a tenir casa pròpia.
Un homenatje als pericos coneguts (Caco,Bertoni,Sami,etc...)
Pitoi