diumenge, 26 de juliol del 2009

Castellons 2a part!


Aquest cop, no hem aprofitat per dormir. Les tasques laborals ens marquem una mica i cal cumplir-les. Dia de sol i un vent de garbinada, que lluitava contra el termòmetre per no deixar-lo anar més amunt. Després d'unes hores pel terme dels Castellons ... aquest migdia calia tornar-hi. Aquesta vegada al Mas dels Mandangueros (Mas de Pere) i celebrar el Sant de les vedettes (Santa Cristina) i cumple de la tieta "Lolos". Piscina al seu punt, bronzium a ple rendiment, barbacoa al màxim i bon ambient (com sempre, i fet habitual). Dieta del col.lesterol i postres de tot tipus i vici.

Muscularment, prou recuperat de la Trifesta. La natació va anar-me millor de l'esperat. El tema bici, tot i fer 18 dies sense tocar-la, vam cumplir (26 kms en 1h i 28' aprox. i ritme de 18 km/h amb 154 ppm de mitja i 176 ppm de màxima). I el Run, van fer 4,47 kms en un temps de 21'32'', a ritme de 4'49''/km amb 165 ppm de mitja i 176 ppm de màxima. A l'hora de còrrer, aparèixen de forma persistent, aquells problèmes típics de la Tri. Músculs despistats al comprovar el canvi de modalitat esportiva. Quàdriceps dret, esquerre i a còrrer com podem, per poder finalitzar la Trifesta. A la nit, mal de potes, tot i content per acabar-ho.
Al tardet un piloteig al tennis, per soltar cames. Avui foto del dinar al Mas dels Mandangueros, on Emma, sempre s'amaga per vergonyetes amb la càmara.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pollo
Culibrai!!semble q'estiguis a la linia de sortida, apunt de fer plusmarca. culito en pompa!

Albi ha dit...

Homeee! Llàstima que deixo sense llum a la iaia. Semblem nudistes mudats per fer la foto!!!